3FM nieuws

Only The Poets geven huiskamerconcert na veiling in het Glazen Huis

foto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Only The Poets geven huiskamerconcert na veiling in het Glazen Huis

Only The Poets begint steeds sneller de wereld te veroveren. Maar naast hun tours en nieuwe singles maken ze tijd om speciaal voor dit huiskamerconcert terug naar Nederland te komen. Willemijn kocht namelijk een huiskamerconcert van de band als veilingitem tijdens 3FM Serious Request 2023.

3FM Serious Request 2023

Afgelopen december kwam 3FM in actie voor Stichting ALS, zo werd er maar liefst €7.792.113 euro opgehaald om genezing voor de ziekte te onderzoeken. Onder andere werd er geld opgehaald met veilingitems van jouw favoriete artiesten. Zo ook Only The Poets, die een intiem huiskamerconcert veilden. Willemijn was de gelukkige winnaar, en dan is het nu eindelijk zo ver: tijd om te genieten van het concert!

De band speelt zes nummers, waarvan een unreleased track, midden in de woonkamer, omringd door een groepje fans. Maar naast het concert wordt er ook gezellig gefeest, gekletst en gedronken. Kortom: dikke FOMO voor deze geweldig avond.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Benieuwd naar het perspectief van de band van deze avond? Check die dan vooral hier!

Live bij het Glazen Huis

Natuurlijk stond Only The Poets ook op het podium in Nijmegen. Nou ja, wat er nog over was van het podium, want ze braken werkelijk de gehele tent af. Hoog in energie en meezingers laat het viertal de gehele Grote Markt meespringen. Wil jij een eigen woonkamerconcert recreeren? Dan kun je hieronder de livesessie tijdens Serious Request 2023 aanzetten en helemaal losgaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie