NPO 3FM

Angelique Houtveen

Angelique Houtveen

PERSONALIA

Naam:                                 Angelique Houtveen    
Show:                                  Angelique (KRO-NCRV)
Tijdstip:                               Zaterdag en zondag van 6:00 tot 9:00
Geboortedatum:                 3 februari 1986
E-mail:                                angelique@3fm.nl
Nummer:                            D’Angelo - 'Really Love'

OPLEIDINGEN

2005 - 2009                        Media, Informatie, Communicatie
2011                                    BNN University

WERKERVARING

My First Sony, GetMixed FM, Hot-O-Twenty, FunX, NPO Radio 6, NPO 3FM.

My First Sony
De in Utrecht geboren Angelique komt op jonge leeftijd in aanraking met My First Sony. Ze neemt muziek op van de radio en zet die dan snel stop als de DJ aan het woord komt, zodat ze zelf de plaat kan afkondigen.

Pow Pow Pow
De overstap naar de echte microfoon duurde even. Met een tussenstop als DJ in clubs. Onder haar alias ‘DJ Angie le Q’ draaide ze Dancehall en Reggae plaatjes. Daar werd ze benaderd door het Amsterdamse internetstation GetMixed FM. Zij hadden al een reggae programma dus koos ze samen met een vriendin voor een andere genre: de Sunday Soul Sistas waren geboren.

Radiotalent van 2014
Op 1 januari 2011 wordt Angelique toegelaten op de BNN University. Als ze in 2013 van Giel Beelen de Marconi Award voor 'Aanstormend Talent' krijgt, weet ze dat ze verder moet gaan met radio maken. De Volkskrant noemt haar dan ook, samen met Sander Hoogendoorn en Frederique de Jong, 'Radiotalent van 2014'.

NPO 3FM
Tijdens haar tijd bij BNN University werd Angelique een maandje uitgeleend aan 3FM. Om mee te helpen met de 3FM Awards. Daar liep ze Timo Kamst tegen het lijf, de man die de talenten voor 3FM en destijds NPO Radio 6 regelde. Door haar grote liefde voor radio en muziek kreeg ze al snel een eigen nachtprogramma op Radio 6.Na haar Marconi winst werd dat een dagelijkse show tijdens de lunch. Toen ze zender werd opgeheven presenteerde ze een jaar dagelijks op NPO FunX. Angelique besloot daar te stoppen om meer met haar eigen projecten aan de slag te gaan maar wilde wel radio blijven maken.

Hallo weekendprogramma op 3FM!
Nu maakt Angelique je elk weekend wakker met fijne muziek en haar zwoele stem. Zet je radio tussen 6.00 en 09.00u op 3FM en luister zelf.

COMPETENTIES

Wil een eigen festival en leest heel veel boeken over het effect van muziek op je emoties. Naast muziek vind je haar ook achter de PC of Playstation terwijl ze huizen bouwt in The Sims of naar de stripclub gaat in GTA V. Verder kijkt ze series als Game Of Thrones, WestWorld, Insecure en Modern Family. En de beste hobby: kletsen en hangen met familie en vrienden.

VERBETERPUNTEN

Werkt nog steeds aan haar interview met Kendrick Lamar, voor het geval hij opeens in de studio opduikt.

Programma's

Volgende uitzending: Angelique, zaterdag 25 februari 06:00 - 09:00

Audio

Twitter

Nieuws