NPO 3FM

Annemieke Schollaardt

Annemieke Schollaardt

PERSONALIA

Naam:                                  Annemieke Schollaardt
Show:                                  Annemieke (AVROTROS)
Tijdstip:                                Zaterdag 16:00 - 19:00 en zondag 16:00 - 19:00
Geboortedatum:                  3 mei 1979
E-mail:                                 annemieke@3fm.nl
Nummer:                             Right Said Fred - 'Deeply Dippy'

 

OPLEIDINGEN

???                                       Pedagogiek

 

WERKERVARING

Dolfijn FM, TROS Paradise, Uruzgan FM, Wie is de Mol, NPO 3FM.

Curaçao
Annemieke vertrekt na haar studie naar Curaçao. Ze wil maar even blijven, maar blijft uiteindelijk vijf jaar. Ze kan daar via stemmen en rare typetjes aan de slag bij Dolfijn FM. Daarna stroomt ze door naar een middagprogramma bij een andere Curaçaose zender. En dan 3FM, waar ze radio maakt voor de TROS.

Vroeg!!
Haar eerste DJ ervaring bij 3FM begint op maandagochtend, heeeel vroeg van 01.00 – 04.00, later wordt het woensdag, wel op dezelfde tijd. De nacht bevalt haar wel, tussen de nachtbrakers en de truckers.

Beuken
In januari 2008 doet de droom weer zijn uitkom-ding: Weekend DNA wordt een feit! Elke zaterdagavond beukt Annemieke je weekend goed open! Ze maakt samen met jou het begin van je stapavond compleet, zodat je je daarna in het nachtleven (of je bed) kunt storten! Later wordt het programma omgedoopt tot Annemieke Plays.

Uitkateren
Nieuw in 2009 is het programma Annemieke Hier. Elke zaterdag- en zondagochtend van 10 tot 12 uur beleeft Annemieke ook je weekendOCHTENDEN! Uitslapen? Uitkateren? Sporten of bankhangen? Alles vaart wel bij een goeie dosis muziek!

Uruzgan FM
Naast 3FM is Annemieke van augustus 2006 tot en met april 2009 ook DJ bij Uruzgan FM. De zender was een samenwerking tussen 3FM en de Wereldomroep. Het programma werd dagelijks van 16:00 tot 17:00 uur uitgezonden en richtte zich op Nederlandse Militairen op uitzending en hun thuisfront. In april 2009 geeft Annemieke de microfoon door aan DJ Kristel.

Stationvoice met Eric Corton
Van 2006 tot 2016 is Annemieke stationvoice van 3FM. Dat betekent dat je haar hoort in alle jingles, promo's, en andere vormgeving van 3FM. De mannelijke station voice is Eric Corton.

Radiobitch Award
In 2007 wint Annemieke de Radiobitch Award voor Aanstormend Talent. Ze wordt in hetzelfde jaar genomineerd voor een Marconi Award in dezelfde categorie. In 2008 en 2009 mag ze vol trots de Radiobitch-award voor Beste Presentatrice in ontvangst nemen. In 2008 wordt ze ook genomineerd voor een Marconi Award en de Zilveren Radioster. Na twee eerdere nominaties wint Annemieke in 2011 de Zilveren Radioster Vrouw.

COMPETENTIES

Ze kan niet tegen kleurstoffen, maar houdt wel van hobby's. Heeft een behang van platenhoezen met slappende bassisten, dus knows what's good. Heeft in 2009 samen met Giel en Gerard in het Glazen Huis van Groningen gezeten, heeft dus veel ervaring.

VERBETERPUNTEN

"Ik blijf bijstellen, living the dream!"

Programma's

Volgende uitzending: Annemieke, zaterdag 25 februari 16:00 - 19:00

Video

Nieuws

  Annemieke biedt therapie aan de Wie Is De Mol-afvallers

  3FM-DJ Annemieke Schollaardt biedt iedere zondag een troostende schouder aan de nieuwste afvaller van Wie Is De Mol . Deze week is dat...

  Het Langste Weekend: Het jaar 2009

  Hoe zag de wereld er ook alweer uit in 2009? Tijdens  Het Langste Weekend  van 3FM kom je erachter! We draaien vandaag de aangevraagde tracks uit 2009 op 3FM en hier check je wat er nog meer gebeurde in dit jaar.

  Domien wint het DJ Duel

  Het ging er hard aan toe en er zijn verschillende DJ's gesneuveld, maar we hebben een winnaar. In een zinderende finale won Domien van Barend en werd hij daarmee de terechte winnaar van het DJ Duel!

  3FM tijdens oud en nieuw

  Knallend het nieuwe jaar in met 3FM. De laatste dag van het oude jaar en de eerste van het nieuwe zien er zo uit.

  Annemieke live vanuit Hotel DI-RECT

  Naast Giel heeft ook Annemieke ingecheckt in Hotel DI-RECT. Je hoort haar dit weekend live vanuit Scheveningen.