NPO 3FM

Anoûl Hendriks

Anoûl Hendriks

PERSONALIA

Naam:                                 Anoûl Hendriks
Show:                                  Anoûl (BNN)
Tijdstip:                               Woensdag 02:00 - 04:00
Geboortedatum:                 11 juni 1996
E-mail:                                anoul@3fm.nl
Nummer:                            '25'!

OPLEIDINGEN

2014                                    Radio DJ op de BNN University radioklas

WERKERVARING

Unique FM, N1, KX Radio, NPO 3FM.

Het 'Glazen Thuis' van RTV Nijmegen1
Op zijn 15e loopt Anoûl vooral met een kladblok en camera rond om journalist te worden. Niet veel later raakt hij in contact met de lokale radio en neemt hij deel aan het 'Glazen Thuis' van het regionale RTV Nijmegen1 en haalt hij samen met zijn mede radio-collega's ruim €20.000,- op voor het Ronald McDonald Kinderhuis. Daar sloeg de vonk over!

OLON Award
Een jaar later sluit hij zich bij dé regionale omroep van Nijmegen aan: N1. Waar hij met zijn eigen programma in 2014 genomineerd wordt voor een OLON Award in de categorie 'presentatie talent'. In juni 2014 mocht hij zich al gaan bewijzen in Hilversum, waar hij van de 400 deelnemers eindigde bij de laatste 6 voor een opleiding tot radio DJ in de BNN University radioklas.

Rob Stenders
Dankzij Rob Stenders krijgt Anoûl de smaak te pakken bij 3FM. Hij was een keer te gast in zijn programma als Rob hem een date-plek geeft op KX Radio, waar Anoûl elke maandagmiddag en vrijdag te horen is. Na een aantal nachtelijke invalbeurten heeft hij sinds april 2016 zijn eigen nachtprogramma op NPO 3FM, elke dinsdag- op woensdagnacht van 02:00 tot 04:00 uur.

COMPETENTIES

Wil in plaats van de donor-week de döner-weer organiseren, dus ziet waar de kansen liggen. Heeft een Taylor Swift-fetish, heeft een goed oog voor de natuur.

VERBETERPUNTEN

"Moeilijk te zeggen over jezelf... Maar als jij ze hebt: mailen kan naar anoul@3fm.nl!"

Programma's

Volgende uitzending: Anoûl, woensdag 01 maart 02:00 - 04:00

Nieuws