NPO 3FM

Domien Verschuuren

Domien Verschuuren

PERSONALIA

Naam:                                  Domien Verschuuren
Show:                                  Jouw Ochtendshow (BNN)
Tijdstip:                                Elke doordeweekse dag 06:00 - 09:00
Geboortedatum:                  27 januari 1988
E-mail:                                 Domien@3fm.nl
Nummer:                             Los Del Rio - 'Macarena'

OPLEIDINGEN

1995                                     Alles zelf aangeleerd (vanaf zijn zevende)

WERKERVARING

Zijn ouders, E-FM, KXradio, NPO 3FM.

Lekker schreeuwen!
Volgens betrouwbare bronnen (hijzelf) is Domien Verschuuren op zijn zevende begonnen met radiomaken. Al schreeuwend door het huis, is hij er van overtuigd dat hij radio aan het maken is voor Radio 1. Niet veel later resulteert deze overtuiging in een klein studiootje op zijn slaapkamer, waar hij voor zijn ouders (via een babyfoon) trots zijn eerste 'eigen' radioprogramma's maakt.

Internetradio FM
Als hij dertien is, besluit Domien zijn eerste stappen op het gebied van internetradio te zetten. Vier jaar lang is hij op verschillende internetzenders te horen, tot hij in 2004 de overstap maakt naar de lokale radio. In Eindhoven krijgt hij, op Radio E-FM, al snel zijn eigen wekelijkse avondprogramma, wat uiteindelijk uitloopt in een wekelijkse show op de zaterdagmiddag. Zo'n twee jaar houdt 'ie het in de lichtstad vol.

For the love of music
Domien wordt in 2006 door KXradio, het radiostation van Rob Stenders, benaderd om eens 'een bandje' te sturen. Zo gezegd, zo gedaan en voor hij het weet, heeft hij een vast programma op vrijdagmiddag te pakken, allemaal for the love of music.

Domien is woke
Sinds april 2006 hoor je Domien op 3FM. Eerst voor de NPS, later voor BNN. Hij begint in de 3FM nachtopleiding en daarna is hij ieder weekend te horen in de ochtend met zijn programma Domien Is Wakker (07u-10u)! Omdat het weekend te kort is voor de energie van Domien, verhuist hij in september 2010 naar 10:00 - 12:00 uur doordeweeks.

Dit is Domien
Domien ruilt in 2014 van plek met Michiel Veenstra en vult met zijn programma Dit Is Domien de uren 19:00 - 22:00 uur. De avondshow begint vanaf 1 juni 2015 een uurtje eerder.

Goed voorspeld, landelijke media!
De landelijke media hadden het goed voorspeld. Met de nieuwe programmering van november 2016 mag Domien de Ochtendshow van Giel overnemen. Daardoor is hij elke doordeweekse dag van 6:00 tot 9:00 te horen.

COMPETENTIES

Geboren en getogen in Brabant, maar geen zachte 'G' of harde 'R' meer te bekennen! Het internet is zijn hobby en hij leeft momenteel zijn radiodroom. Heeft in 2014 in het Glazen Huis in Haarlem gezeten, kan goed wakker worden gemaakt door lieve mensen (Lot).

VERBETERPUNTEN

Loopt 24/7 met zijn telefoon. Als je hem vastlegt zonder telefoon in zijn hand schijn je prijzen te kunnen winnen.

Programma's

Volgende uitzending: Domien, donderdag 23 februari 06:00 - 09:00

Audio

Twitter

Facebook

Video

Nieuws