NPO 3FM

Eva Koreman

Eva Koreman

PERSONALIA

Naam:                                Eva Koreman
Show:                                 Eva (BNN)
Tijdstip:                              Zaterdag en zondag tussen 12:00 en 14:00, maar ook op die dagen tussen 19:00 en 22:00
Geboortedatum:               10 juli 1984
E-mail:                               eva@3fm.nl
Nummer:                           DJ Paul Elstak - 'Luv U More'

OPLEIDINGEN

???                                     Beta-gamma bachelor met een major sociologie
???                                     V-Academy

WERKERVARING

AmsterdamFM, Veronica, Q-Music, KX Radio, NPO 3FM.

Uitgeloot voor geneeskunde
Eigenlijk wilde ze psychiater worden, dus dat ze bij de radio terecht is gekomen is niet zo gek. Ze werd uitgeloot voor geneeskunde en is toen maar iets anders gaan studeren; een Bachelor in de Sociologie.

Bèta-gamma bachelor met een major sociologie
Tijdens die Bèta-gamma bachelor met een major sociologie (ja whatever, vertel nou maar over de radio) kwam ze per ongeluk bij AmsterdamFM terecht op de nieuwsdienst als vrijwilliger. Daar tikte ze niet alleen berichten, maar organiseerde ook meteen elke dondermiddag een borrel, waar alle (radio)freaks van AmsterdamFM zich thuisvoelden. En zij zichzelf ook.

AmsterdamFM
Al gauw zat ze niet alleen op de nieuwsdienst, maar ook te klieren op de vrijdagavond met de jongens van het Radioavontuur. Daarnaast ging ze een ochtendshow doen op AmsterdamFM en op woensdagavond een programma met haar vader, Het Generatieconflict. En alsof dat nog niet genoeg was bleef ze ook vrolijk klooien op de nieuwsdienst. Dit vrijwilligerswerk, deze hobby, begon volledig uit de hand te lopen, en toch duurde het echt nog even voordat ze doorhad dat ze van radiomaken haar werk moest maken. De sukkel.

Q-music
Na een paar demo's naar Q-music (en een paar afwijzingen, dat hoort erbij), mocht ze in de nacht beginnen! Tussen 02:00 en 04:00 's nachts, vijf dagen per week. Daar maakte ze hele rare radio. Ze is dat blijven doen, ook in de weekenden van Q-music, tijdens de middagshow met Jeroen van Inkel en tijdens haar avondshow met Joep. En nu is ze hier bij ons!

NPO 3FM
Samen met Giel luidt ze in 2015 en 2016 je weekend in op vrijdagavond van 18:00 tot 21:00 uur. Daarna gaat Giel naar huis, maar duikt Eva van 00:00 tot 03:00 de nacht in om de ogen en oren van de nachtbrakers open te houden. Op zaterdagavond krijgt ze ook een show. Tegenwoordig presenteert ze op zaterdag en zondag tussen 12:00 en 14:00, maar ook nog eens op die dagen tussen 19:00 en 22:00.

COMPETENTIES

Kan oren afzonderlijk van elkaar bewegen. Heeft een melkfetisj, maar is allergisch voor eend. Is niet zo goed met kleding uitkiezen, maar loopt wel altijd met kleding aan. Is onderdeel van het feministisch alcoholistisch verbond. Radiodroom is dat Kate Bush in het Glazen Huis op komt treden. Radiodroom is dat Kate Bush in het Glazen Huis komt optreden.

VERBETERPUNTEN

Kate Bush nog niet kunnen strikken.

Programma's

Volgende uitzending: Eva, zaterdag 25 februari 12:00 - 14:00

Audio

Twitter

Nieuws

  Het is wereldwijd Dag van de Mensenrechten

  3FM-DJ Eva besteedde er aandacht aan door te bellen met filosoof en activist  Harriët Bergman over de term 'Woke'. Iets waar ook artiest Childish Gambino over zingt in zijn nieuwe track 'Redbone'. Een nummer wat 3FM nu veel draait.

  Kom tijdens ADE draaien in de 3FM-studio!

  Eva Koreman zoekt jong, nieuw dj-talent voor een live-set tijdens het Amsterdam Dance Event.

  Deze track staat bij Eva op repeat

  Hint: de maker van de beats werkte al samen met Ariana Grande en Major Lazer!

  Domien wint het DJ Duel

  Het ging er hard aan toe en er zijn verschillende DJ's gesneuveld, maar we hebben een winnaar. In een zinderende finale won Domien van Barend en werd hij daarmee de terechte winnaar van het DJ Duel!

  3FM'er van de week

  3FM zou natuurlijk niet bestaan zonder onze luisteraars, daarom zetten we jullie in deze nieuwe rubriek in het spreekwoordelijke zonnetje! Deze week: Joyce uit Heiloo.