NPO 3FM

Joost Schulte

Joost Schulte

PERSONALIA

Naam:                                  Joost Schulte
Show:                                  Joost (NTR)
Tijdstip:                                Zondag 2:00 tot 4:00
Geboortedatum:                 1 februari
E-mail:                                 joost@3fm.nl
Nummer:                             Alles van Bassie en Adriaan ("Oh wat fijn, om een bielebale-bakker te zijn is geniaal.")

OPLEIDINGEN

2015                                      Geschiedenis

WERKERVARING

Crush Radio, DJ Traffic Radio, ALLsportsradio, OOG Radio, KX Radio, NPO 3FM.

Geschiedenis en Winsum
Joost begint radio te maken vanaf zijn zolderkamer in Winsum. Hij stuurt demo’s naar verschillende stations en ondanks de vele afwijzingen mag hij aan de slag bij het Groningse OOG Radio (handig, want daar studeert hij Geschiedenis) en Traffic Radio. Daar doet hij vlieguren op en leert hij alle fijne kneepjes van het vak.

Fucking goed
Omdat 3FM ook een demo heeft gekregen en dat gewoon fucking goed was, krijgt hij zendtijd bij KX Radio. Niet heel lang geleden hoort hij dat hij officieel mag beginnen in de nacht op 3FM. Zoals Joost zelf al aangeeft: "Ontzettend cool!"

COMPETENTIES

Is goed bij zijn hoofd (naar eigen zeggen). Luistert vooral naar Pearl Jam, Ryan Adams, Bob Dylan, Boxer Rebellion, Bruce Springsteen, Chvrches, maar niet naar Nicki Minaj, want die zou hij virtueel wel willen vermoorden. Begint zijn carrière in de spotlights tijdens zijn solo in de eindmusical van groep acht. Weet dat de beste patat van De Vlaamse Frietboetiek in Hilversum komt.

VERBETERPUNTEN

Zeker.

Programma's

Volgende uitzending: Joost, maandag 27 februari 02:00 - 04:00