NPO 3FM

Joram Kaat

Joram Kaat

PERSONALIA

Naam:                                 Joram Kaat
Show:                                 Joram (EO)
Tijdstip:                               Vrijdagavond tussen 22:00 en 0:00
Geboortedatum:                  5 februari 1994
E-mail:                                 joram@3fm.nl
Nummer:                             Artiesten voor Azie - 'Als Je Iets Kan Doen'

OPLEIDINGEN

2006                                    Autodidact

WERKERVARING

Atos RTV, BEAM Radio, NPO 3FM.

De mailtjes van Joram
Joram wordt op zeer jonge leeftijd geboren in Dordrecht met het hart op de goede plaats. Als al vroeg zijn oren ook op de juiste plek belanden weet Joram al op vroege leeftijd dat hij wil presenteren. Als hij twaalf is ontdekt hij de perfecte manier om in Hilversum aan de bak te komen; hij stuurt mailtjes naar alle omroepen en zenders die hij kent met de vraag of hij kan komen werken. Het antwoord is steevast "Nee". Gelukkig houdt hij er altijd wel een T-shirt of doos met stickers aan over.

Zwijndrecht
Een vriend wijst Joram er op zijn vijftiende op dat ze bij de lokale omroep van Zwijndrecht mensen zoeken. Joram heeft eigenlijk nooit iets met radio, maar wil zo graag presenteren dat hij besluit om een proefuitzending te maken. Na een aantal proefuitzendingen wordt Joram verliefd en maakt hij 1,5 jaar het wekelijkse radioprogramma Tegengas.

BEAM
Na twee jaar gewerkt te hebben bij Atos RTB besluit hij in 2011 een mailtje te sturen naar de EO. Met succes (eindelijk!), want Joram wordt uitgenodigd om een demo op te nemen. Na maandenlang zwetend afwachten krijgt hij het verlossende mailtje: hij mag een programma maken op het EO themakanaal BEAM Radio (in Hilversum, zoals hij altijd al wilde).

Weekend
Alles waar Joram op zijn twaalfde in zijn RTL-shirt over zat te fantaseren is werkelijkheid geworden. Sinds januari 2014 is hij elke zondag- op maandagnacht te horen op 3FM. Later dat jaar neemt Joram het zondagavondprogramma Jouw Weekend Finale! over van Klaas van Kruistum. Joram luidt vanaf november 2016 op vrijdag je weekend in tussen 22:00 en 00:00.

COMPETENTIES

Heel lang, dus eigenlijk ontzettend onhandig. Draagt het liefst gekke truien en heeft ontzettend kromme tenen. Houdt van internet en muziek. Dierbaarste bezit is zijn telefoon. *cliché* Is dus wel connected. Zit midden in zijn radiodroom!  *cliché* (maar wel echt waar!)

VERBETERPUNTEN

Minder onhandig zijn.

Programma's

Volgende uitzending: Joram, vrijdag 24 februari 22:00 - 00:00

Audio

Twitter

Facebook

Nieuws