NPO 3FM

Kaj van der Ree

Kaj van der Ree

PERSONALIA

Naam:                                 Kaj van der Ree
Show:                                 Kaj (BNN)
Tijdstip:                               Vrijdag 19:00 tot 22:00 en zaterdag 2:00 tot 4:00
Geboortedatum:                15 januari 1992
E-mail:                                kaj@3fm.nl
Nummer:                            Architects - 'Gone with the Wind'

OPLEIDINGEN

2004 – 2008                        Media College
2010 – 2012                        Video Editing

WERKERVARING

Concentrate, RTL, ZU5E, NPO 3FM.

YouTube!
Kaj is een coole guy. Hij wordt vet beroemd als YouTuber (dus niet als vlogger, wel op blijven letten). Hij is onderdeel van Concentrate, waar hij samen met Monica Geuze, Thomas Cox en Bobbie Bodt video's opneemt. Niet zomaar video’s; Kaj heeft onder andere nietjes in zijn lijf geschoten en een minuut lang deo op zijn huid gespoten. 

Azië en WoW
Naast de YouTube-kanalen is zijn grootste fascinatie Azië. Kaj is in totaal meer dan vijf maanden naar Indonesië geweest en dat zullen er waarschijnlijk nog veel meer worden. Naast dat gereis houdt Kaj van World Of Warcraft. Van zijn dertiende tot zijn zestiende is hij daar naar eigen zeggen zwaar verslaafd aan geweest, met soms meer dan veertien uur spelen per dag. Nu is hij een beetje gaan minderen, maar Kaj blijft een gamer.

NPO 3FM

Op 3FM heeft Kaj twee shows. Op vrijdagavond tussen 19:00 en 22:00 presenteert hij het programma Kaj en op zaterdag tussen 2:00 tot 4:00 het programma Kaj.

COMPETENTIES

Het feit dat Kaj nietjes in zijn lichaam laat schieten en een minuut lang deo op zijn lichaam spuit laat wel zien dat hij een extreme man is. Een doorzetter met survivaltechnieken als Bear Grills. Natuurlijk inspiratie opgedaan uit World Of Warcraft. Zijn lievelingsnummer naast Architects - 'Gone with the Wind' is dan ook World of Warcraft - 'Invincible'. Check het!!

VERBETERPUNTEN

Meer mensen het verschil uitleggen tussen YouTuber en vlogger.

Programma's

Volgende uitzending: Kaj, zaterdag 25 februari 00:00 - 02:00

Nieuws

    Kaj: "Ik heb een nieuwe baan!"

    Kaj kwam er op zijn 24e achter dat hij het supervet zou vinden om radio-dj te worden. Et voila, daar zit hij! In de studio van 3FM. In zijn vlog vertelt hij precies hoe hij hier terecht is gekomen.