NPO 3FM

Kevin van Arnhem

Kevin van Arnhem

PERSONALIA

Naam:                                  Kevin van Arnhem
Show:                                  Kevin (KRO-NCRV)
Tijdstip:                                Zondag tot en met donderdagnacht tussen 4:00 en 6:00
Geboortedatum:                  1 juli 1988
E-mail:                                  kevin@3fm.nl
Nummer:                              Helmut Lotti – 'Out Of Africa'

OPLEIDINGEN

2008 – 2013                        Economie en Marketing

WERKERVARING

Alphen Stad FM, Unity FM, Ping FM, Radio Decibel, NPO 3FM.

Geen talenten
Het begon allemaal in een klein Brabants dorpje genaamd Raamsdonksveer waar Kevin de eerste 3 levensjaren heeft volbracht. Van Brabant via Schiedam landt hij uiteindelijk in het groene hart. Alphen aan den Rijn om precies te zijn. Daar gaan zijn gitaarlessen moeizaam, heeft hij weinig fingerspitzengefühl voor het keyboard en 0,0 talent voor zang (zo vals als een kraai). Maar Kevin moet en zal iets met muziek doen, maar wat?

SALSA
Via zijn vader is Kevin in aanraking gekomen met radio. Hij maakte zijn radiodebuut nota bene in een SALSA programma, for crying out loud. Vanaf dat moment is de liefde voor radio geboren. De eerste stappen worden bij Alphen Stad FM gezet, de lokale omroep van Alphen aan den Rijn. Gestart met de Alphense Hitlijst in duo presentatie en vervolgens een dagprogramma genaamd Van Arnhem in de Middag.

3FM
Er volgden nog vele andere radiostations en na die vele omzwervingen voelt Kevin zich eindelijk thuis, bij 3FM. Nu heeft hij een nachtshow, zondag tot en met donderdag tussen 4:00 en 6:00

COMPETENTIES

Kevin vertelt graag aan vreemden dat hij een chickie op de bank heeft zitten. Zo heet zijn poes namelijk. Verder is Kevin een sucker voor licht romantische dramafilms en is hij ook sportief bezig; hij zit namelijk in een bierelftal (3e helft).

VERBETERPUNTEN

Komt maar niet bij zijn radiodroom: een programma maken met louter Disneyliedjes vanuit Disneyland Parijs met Michiel Veenstra.

Programma's

Volgende uitzending: Kevin, donderdag 23 februari 04:00 - 06:00

Audio

Twitter

Facebook

Nieuws

  First In Line bij Beyoncé

  Bij ieder concert staat er iemand helemaal vooraan in de rij. Maar wie is dat? Wie ligt er vanaf 's ochtends vroeg in een slaapzak voor de deur? In  First In Line  zoeken we het uit. Dit keer is 3FM-DJ Kevin van Arnhem bij de show van Beyoncé, zaterdag 16 juli in de Amsterdam ArenA.

  Zó grappig en lief zagen de 3FM DJ's er vroeger uit

  Het is vandaag Amateurradiodag! Omdat veel 3FM-DJ's zijn begonnen bij de lokale omroep, vroegen we hen of daar nog beeldmateriaal van is. En ja hoor, dat is er! Stap in onze tijdmachine en geniet van de foto's en verhalen  van onze DJ's.

  3FM tijdens oud en nieuw

  Knallend het nieuwe jaar in met 3FM. De laatste dag van het oude jaar en de eerste van het nieuwe zien er zo uit.

  RecApp: Kale artiesten en kale DJ's

  Naast muziek vinden wij nog één ding heel belangrijk: de luisteraar, en dat ben jij! In de RecApp van deze week kom jij aan bod met jouw leukste, gekste, liefste of raarste app'je.

  Praat mee met Kevins Tinder Talk!

  (Digitale) Liefde op de radio! Ben je iemand die regelmatig op Tinder of een andere dating-app te vinden is? Dan zijn we op zoek naar jou!