NPO 3FM

Mark van der Molen

Mark van der Molen

PERSONALIA

Naam:                                  Mark 'Snackkoning' van der Molen
Show:                                  Mark + Rámon (BNN)
Tijdstip:                                Maandag tot en met vrijdag van 12:00 tot 14:00
Geboortedatum:                  7 augustus 1985
E-mail:                                 mark@3fm.nl
Nummer:                             DJ Paul Elstak - 'Don't Leave Me Alone'

OPLEIDINGEN

1985 - nu                             Frietconnaisseur

WERKERVARING

RTW FM, Alphen Stad FM, Kink FM,  Radio Veronica, NPO 3FM.

Achterstand
Als je geboren wordt in Gouda, in een maand waarin Harold Faltermeyer - 'Axel F', Baltimora - 'Tarzan Boy' en Benny Neyman - 'Waarom Fluister Ik Je Naam Nog' op nummer 1 hebben gestaan, dan sta je al met 4-0 achter.

Klanten lastig vallen in de CD-winkel
Gelukkig weet Mark van der Molen zijn tragische lot te veranderen door in boomkwekersdorp Boskoop zijn tijd door te brengen in de plaatselijke CD-winkel. Nadat hij daar bezoekers steeds vaker begint lastig te vallen met de vraag of ze "de nieuwe van The Offspring" al hebben gehoord en hardhandig uit de zaak wordt verwijderd, is er nog maar één optie: radio!

Eerste stappen in het radiolandschap
In 2003 mag Mark zijn punkgospel verspreiden bij de lokale omroep van Waddinxveen. Buiten de uitzending om, dat dan weer wel. Op de radio mag hij bijdragen als technicus van het programma "De Wijkagent", waarin een politieagent die steeds meer dronken wordt in z'n vrije middag de politieberichten moet oplezen.

Kink FM
Na een mooie periode bij Alphen Stad FM verkast Mark naar het alternatieve station Kink FM, dat inmiddels ter ziele is. Onder leiding van Arjen Grolleman leert Mark daar de fijne kneepjes van het schreeuwen over het intro van Boston met Amanda en dat niet alle Duitse muziek per definitie ruk is. In 2011 wordt Mark als drenkeling opgepikt door de boot van Radio Veronica, alwaar hij na drie mooie jaren weer naar de kust zwemt om de nacht bij 3FM te gaan doen.

NPO 3FM
Na tijden de nacht onveilig te hebben gemaakt, start Mark vanaf november 2016 samen met Rámon een nieuwe lunchshow Mark+Rámon. Je hoort het duo van maandag t/m vrijdag tussen 12:00 en 14:00 op 3FM.

COMPETENTIES

Al zijn hele leven zijn vaardigheden als frietconnaisseur aan het bijschaven. Heeft een dubbele frituurpan en hoeft dus nooit meer te wachten op snacks. Wil ooit met zijn programma Maarten van Rossem aan het lachen krijgen.

VERBETERPUNTEN

Minder "drommels, drommels en nog eens drommels" hoeven denken.

Programma's

Volgende uitzending: Mark + Rámon, donderdag 19 januari 12:00 - 14:00

Audio

Twitter

Facebook

Nieuws

  Mama Appelsap: de Sinterklaas editie

  Wat is er nou leuker dan Mama Appelsap in het thema van Sinterklaas? Precies, niks!

  Doe de quiz: welke 3FM DJ ben jij?

  Een nieuwe programmering betekent een nieuwe 'Welke 3FM DJ ben jij Quiz'. Ben jij Domien Verschuuren, Sander Hoogendoorn of Mark van der Molen? Let's find out!

  Mark+Rámon spelen vragen-roulette

  Wat is je grootste blunder op social media? Nooit meer een frikandel speciaal of nooit meer radio maken? En hoe verliep je meest gênante blauwtje? Mark van der Molen en Ramon Verkoeijen zijn sinds kort samen op de radio te horen. Daar hoort een uitgebreide kennismaking bij, dus speelden ze een potje roulette, met diepgaande vragen.

  De lookalikes van de 3FM DJ's

  Iedereen lijkt wel op iemand. Ook onze DJ's. Kijk zelf maar. 

  Mix: Max Verstappen wint Grand Prix van Barcelona

  Wát een ongekende prestatie van de 18-jarige Max Verstappen op zondag 15 mei: hij won de F1 Grand Prix van Barcelona! En van dat historische moment maakte 3FM-DJ Mark van der Molen een epische audiocompilatie mét muzikale omlijsting.