NPO 3FM

Rámon Verkoeijen

Rámon Verkoeijen

PERSONALIA

Naam:                                  Rámon Verkoeijen
Show:                                  Mark + Rámon (BNN)
Tijdstip:                                Maandag tot en met vrijdag van 12:00 tot 14:00
Geboortedatum:                  14 januari 1986
E-mail:                                 ramon@3fm.nl
Nummer:                             De nieuwe van Anouk.

OPLEIDINGEN

???

WERKERVARING

Omroep Venray, Maasland Radio, Radio Decibel, YorinFM, Caz!, NPO 3FM.

Rámon
Maakte 2 jaartjes zelf radioprogramma’s bij lokale en regionale omroepen en werd op z’n 18e stagiair bij YorinFM. Hij loopt daar onder ander bij Robert Jensen en Rob Stenders mee en houdt zich tijdens zijn stage bezig met audiovormgeving.

Timur
Bij YorinFM ontmoet hij Timur, waar hij al vlug als stagiair aan mocht schuiven in het dagelijkse avondprogramma. Rámon verhuist met Timur mee naar Caz! waar ze dagelijks 's middags te horen zijn tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kolder
Rámon komt onder meer onder de aandacht doordat hij in verkiezingstijd zijn stembiljet weggeeft aan een luisteraar. Hij roept vervolgens luisteraars die ook geen duidelijke mening hebben op hun stembiljet op te sturen naar hem. Op die manier kan Rámon de stembiljetten geven aan mensen met een duidelijke mening. Onder de naam Kaspa & Monsta maakt hij voor het programma van Timur een plaat genaamd "Mmm lekker mmm..." met verborgen teksten die op verschillende landelijke radiostations worden gedraaid.

Rámon op NPO 3FM
Tegenwoordig heeft Rámon een eigen programma op zaterdagavond van 22:00 tot 00:00 uur. In Rámon, met een streepje op de A brengt Rámon een soort Facebook op de radio: waar is iedereen en wie heeft de leukste zaterdagavond? Natuurlijk afgewisseld met heel veel dansbare muziek. Daarnaast zit Rámon ook al een tijdje naast Timur op zaterdag- en zondagmiddag bij Open Radio met Timur & Rámon.

Naar de doordeweekse lunch
Vergeet de weekendprogramma's, vanaf september 2015 hoor je Timur en Rámon iedere werkdag tussen 12:00 - 14:00 uur. Muzikaal beleg op je boterham? No problem, fixen zij gewoon! Totdat Timur in 2016 dus tot het besluit komt om voor nu te stoppen met radiomaken. Wie wordt het nieuwe maatje van Rámon? Nou, dat zullen we je vertellen. Mark van der Molen. Vanaf november 2016 hoor je het programma Mark+Rámon iedere doordeweekse dag tussen 12:00 en 14:00. Doei, Timur :( Hoi, Mark :)

COMPETENTIES

Houdt van oude Nederlandse muziek, zoals: Wim Sonneveld, Frans Halsema, Bram Vermeulen, Gerard van Maasakkers en Ramses Shaffy. Verder fan van eten, muziek, schilderen, geld en Timur luisteren. Motto: "Je leeft maar heel kort, maar een enkele keer. En als je straks anders wilt, kun je niet meer.. Mens, durf te leven... " Bang om ooit zijn colberts en hemden te verliezen. Wil ooit voice-over worden bij BBC1.

VERBETERPUNTEN

Dat streepje op de A is wel echt een beetje lastig.

Programma's

Volgende uitzending: Mark + Rámon, donderdag 23 februari 12:00 - 14:00

Audio

Twitter

Facebook

Video

Nieuws