NPO 3FM

Rob Janssen

Rob Janssen

PERSONALIA

Naam:                                 Rob Janssen
Show:                                 Rob (AVROTROS)
Tijdstip:                               Vrijdag van 2:00 tot 4:00 en zondag van 14:00 tot 16:00
Geboortedatum:                 16 september 1988
E-mail:                                 rob@3fm.nl
Nummer:                             One Day Fly - 'I Wanna Be A One Day Fly'

OPLEIDINGEN

2008 – 2012                        Audiovisuele Media

WERKERVARING

SteRo Radio, Huize-Hillywood-Huis-Hit-radio, KermisFM, Omroep Gelderland, Talpa, NOS, GLOW FM, KX Radio, NPO 3FM.

Slaapkamerradioshow
Na zijn slaapkamerradioshow (probeer deze met galgje) op 9-jarige leeftijd maakt hij op zijn vijftiende een jaar lang een programma bij de lokale omroep van Maas en Waal, maar dan wel op TV! Na tien jaar vreemdgaan met de tv (zowel in opleiding als in werk) hoorde hij voor de zóveelste keer dat hij iets met radio moest doen. Gelukkig was daar toen KermisFM.

GLOW FM
Hij is als sidekick begonnen en toen opgepikt door opleidingscoördinator (ook al goed voor galgje) Timo Kamst van NPO 3FM, die hem naar GLOW FM stuurde om meters te maken met een radioprogramma.

NPO 3FM
Na een jaar Rob's Grote Zondagmiddag Radiospektakelshow was er plots een plek op de vrijdagnacht en werd hij samen met Jasper Leijdens lid van de Orde van de Nacht, iedere vrijdagnacht van 3 tot 6 uur 's nachts op 3FM! vanaf 1 maart is Rob óók nog te horen op de dinsdagmiddag van KXradio waar hij je van 4 tot 6 uur 's middags in de gaten houdt vanachter de microfoon.

En heden ten dage:
Vanaf november 2016 heeft Rob twee shows op NPO 3FM. Rob heeft zijn show Rob op vrijdag 2:00-4:00 en op zondag 14:00-16:00.

COMPETENTIES

Hoort bijna altijd een ander liedje in een liedje en schreeuwt heel vaak naar de TV. Daarnaast van kleins af aan (en nog steeds) gefascineerd door geluid en stemmetjes, Telekids en Kopspijkers. Houdt van making-ofs kijken, cabaret, sushi eten, muziek maken en radio-nerden. Heeft het internet thuis en kan dat iedereen aanraden. Dat gaat nog eens heel groot worden, volgens Rob.

VERBETERPUNTEN

Je moet me niet schreeuwen!

Programma's

  • Rob (AVROTROS)

Volgende uitzending: Rob, zaterdag 25 maart 02:00 - 04:00

Nieuws