NPO 3FM

Roosmarijn Reijmer

Roosmarijn Reijmer

PERSONALIA

Naam:                                 Roosmarijn Reijmer
Show:                                 3voor12 Radio (VPRO)
Tijdstip:                               Maandag tot en met donderdag van 21:00 tot 00.00
Geboortedatum:                 26 juli 1979
E-mail:                                roosmarijn@3fm.nl
Nummer:                            Fleetwood Mac - 'Everywhere'

OPLEIDINGEN

1996 – 2000                       Journalistiek

WERKERVARING

A-FM, KX Radio, NPO 3FM.

Olympisch Sporter Roosmarijn
Ze zeggen dat het zeldzaam is dat een vrouw de titel en de artiest van een liedje kan onthouden. Roosmarijn zou daar het liefst een Olympische sport van maken. Geboren op 26-07-1979 in Soest droomt ze aanvankelijk net als ieder klein meisje van een carrière als Madonna of Spice Girl.

Geschreven pers
Omdat je daarvoor op z'n minst zuiver moet kunnen zingen, zoekt Roosmarijn het maar in de geschreven pers. Via haar studie Journalistiek komt ze terecht bij muziekblad OOR en VPRO's 3VOOR12 als muziekjournalist. Ondertussen krijgt het radiovirus haar te pakken en begint ze programma's te maken op de lokale zender A-FM (Te ontvangen in Hilversum, Bussum en Naarden) en het internetradiostation KX Radio van Rob Stenders.

Duizendpoot
Roosmarijn is sinds 2000 verbonden aan NPO 3FM. Ze werkt onder meer als radioregisseur, NPO 3FM muzieksamensteller en internetredacteur. Bij feesten en partijen mag ze graag vertellen over hoe MP3'tjes nog met 3K per seconde binnenkwamen toen zij aan de wieg stond van de eerste professionele NPO 3FM-site. Tegen die tijd pakken we meestal haar drankje af en bellen we een taxi om haar op te halen.

RadioBitches Award
In oktober 2007 begint Roosmarijn in de 3FM nacht. Elke donderdag op vrijdag hoorde je haar met haar eigen programma 'Roosmarijn'. In juni 2008 wint ze de RadioBitches Award in de categorie Aanstormend Talent.

3voor12 Radio
In september 2011 komt haar droom uit: Roosmarijn neemt het stokje over van Eric Corton bij 3voor12 Radio. Je hoort haar iedere maandag t/m donderdag tussen 22:00 uur tot 01:00 uur. 3voor12 wordt vanaf 1 juni 2015 pas echt drie voor twaalf: het programma hoor je voortaan tussen 21:00 en 00:00 uur op 3FM.

COMPETENTIES

Zingt op kantoor graag mee met de radio en reclames, tot groot ongenoegen van collega's. Houdt van TV-series downloaden, op een terras zitten en naar concerten gaan. Kan niet zonder haar harde schijf met liedjes, foto's en video's. De gedachte alleen al dat ie stuk zou gaan! Ze maakt dan ook veel back-ups.

VERBETERPUNTEN

Minder afhankelijk zijn van haar harde schijf. 

Programma's

Volgende uitzending: 3voor12 Radio, maandag 27 februari 21:00 - 00:00

Audio

Twitter

Facebook

Video

Nieuws

  Wie is Van Echelpoel en waarom schrijven mensen het op baby's?

  Dat 'Ziet 'Em Duun' van Van Echelpoel een verhaal apart is, is duidelijk. Maar in 3voor12 Radio kwam Michiel Veenstra erachter dat mensen echt rare dingen doen om te onthouden hoe dit liedje heet.

  Dit is het nieuwe 3FM!

  Whoop! 3FM heeft zichzelf in een spiksplinternieuw jasje gestoken. Vanaf vandaag hoor je de nieuwe programmering, met als eerste verandering: Domien in de ochtend! Benieuwd of hij fresh and fruity met een bakkie koffie in de studio zit? Kijk live mee!

  "Bazart creëert een heel eigen plekje in muziekland"

  Hoe heeft 3FM-DJ Roosmarijn Reijmer de Vlaamse indiepop-act Bazart leren kennen en wat vindt zij van hun debuutalbum Echo ? 

  De Festival Top 25: de warming-up voor het festivalseizoen

  De zomer staat voor de deur en dat betekent festivals, festivals en nog meer festivals. Als warming-up hebben Roosmarijn en Sander de Festival Top 25 samengesteld: 25 festival-anthems om vast warm te draaien voor het festivalseizoen. 

  Domien wint het DJ Duel

  Het ging er hard aan toe en er zijn verschillende DJ's gesneuveld, maar we hebben een winnaar. In een zinderende finale won Domien van Barend en werd hij daarmee de terechte winnaar van het DJ Duel!