NPO 3FM

Sander Hoogendoorn

Sander Hoogendoorn

PERSONALIA

Naam:                                 Sander Hoogendoorn
Show:                                 Sander (BNN), Sander & Frank (BNN)
Tijdstip:                               Maandag tot en met donderdag van 18:00 tot 21:00 en vrijdag van 16:00 tot 19:00 met Frank
Geboortedatum:                 9 maart 1988
E-mail:                                sander@3fm.nl
Nummer:                            Dr Dre - 'Forgot About Dre ft. Eminem'

OPLEIDINGEN

???

WERKERVARING

Delftse Radio Ziekenomroep, Stadsradio Delft, Utracks, KX Radio, 3FM.

Stout = Alexander
Sander (of Alexander als hij stout is geweest) Hoogendoorn ziet het levenslicht in Delft, waar hij opgroeit onder oma’s vleugels, die naast hem woont. Een beetje dwars is hij al op de basisschool en dat is op de middelbare school nog niet anders. Gelukkig is hij een charmante jongen en weet hij zijn leraren in te palmen.

Metal en punk, trance en hardstyle
Hij geniet in zijn pubertijd van metal en punk, maar ook van trance en hardstyle. Dat past niet in een overzichtelijk hokje en dus is hij een vreemde eend in de bijt. Na het VWO is hij zoals het een gezonde Hollandse jongen van zijn generatie betaamt aan het zoeken naar een goede toekomstinvulling. Van het een komt het ander en voor hij het weet is hij koerier voor een supermarkt.

Het mengpaneeltje van opa
Hoe heeft Sander dan de weg naar het mengpaneel weten te vinden? Opa brengt de uitkomst met een mengpaneeltje op zolder. Vanaf zijn tiende zit Sander dagen te zwoegen met die knoppen. Daar besloot hij ook om DJ Tiësto te worden. Dat is hij uiteindelijk niet geworden. Maar radio lijkt Sander ook wel wat. Hij gaat dan aan de slag bij de RAZO (Delftse Radio Ziekenomroep). Al snel krijgt Sander zijn eigen programma bij Stadsradio Delft.

KX Radio
Na Stadsradio Delft volgt KX Radio al snel. Bij het internetradiostation presenteert hij 1,5 jaar op zondagmiddag Sanday, waar hij elke week een meisje uit eten vraagt. Maar hij draait ook al rap doordeweeks: De Koene Sandershow en Hi Ha Hoogendoorn. Tegenwoordig presenteert hij nog steeds op KX Radio. Daarnaast draait hij vaak platen in een kroeg in Utrecht (Stairway to Heaven).

NPO 3FM
Met de complimentjes van Fred Siebelink en Rob Stenders op zak stuurt Sander een demo naar de 3FM DJ school en voilá… daar is hij dan. Je kunt 'm horen in het weekend: iedere zaterdag tussen 07:00 en 10:00 uur met de CroisSanderShow en zondag ook, maar dan begint de show zelfs nog een uurtje vroeger. Naast de weekendochtendshow presenteerde Sander eerder op zaterdagavond tussen 22:00 en 00:00 uur het programma SanderdayNight en op vrijdagnacht tussen 1:00 en 4:00 uur De Freaknacht.

Naar de weekendlunch
Hoogie schuift in augustus 2015 twee uurtjes op in programmering. Sanderdome hoor je iedere zaterdag en zondag tussen 12:00 - 14:00 uur op 3FM. Hard aan het werk, lekker uitbrakken of even helemaal niks? Sander is je vriendje in het weekend. Ook hoor je Hoogie iedere zaterdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur met That's Live. Een fijne portie livemuziek op de zaterdagavond!

Dé avondshow (met vriendje Frank)
Vanaf november 2016 krijgt Sander een plekje op de dagprogrammering. Maandag t/m donderdag hoor je hem tussen 18:00 en 21:00 en op vrijdag maakt hij in de middag drie uur lang radio met vriendje Frank van der Lende. Dat doen ze tussen 16:00 en 19:00!

COMPETENTIES

Sander kijkt mensen vaak niet aan als hij tegen ze praat. Afspraken vergeet hij vaak, of hij slaapt er doorheen. Geeft zijn auto's een naam; huidige heet Black Betty. Houdt verder van bier drinken en denkt dat dingen nog wel eens heel gezellig gaan worden.

VERBETERPUNTEN

Hoopt ooit buitenaards te worden.

Programma's

Volgende uitzending: Sander, woensdag 22 februari 18:00 - 21:00

Video

Nieuws