NPO 3FM

Saskia Weerstand

Saskia Weerstand

PERSONALIA

Naam:                                 Saskia Weerstand
Show:                                 Saskia & Olivier (KRO-NCRV)
Tijdstip:                               Zaterdag en zondag van 220:00 en 00:00
Geboortedatum:                 6 september 1986 ("Een van de weinige keren dat ik op tijd kwam.")
E-mail:                                saskia@3fm.nl
Nummer:                            Irene Moors & De Smurfen - 'No Limit'

OPLEIDINGEN

2005 – 2009                        Media en Entertainment Management
2009 – 2014                        BNN University

WERKERVARING

Zapplive, KX Radio, Radio 1, NPO 3FM.

Debuut vanuit een bouwkeet
Saskia maakt haar radiodebuut vanuit een bouwkeet. Op haar veertiende maakt ze samen met een collega van het eetcafé waar ze werkt radio tijdens de Sneekweek. De collega durft eigenlijk niet en dus moet Saskia mee. Met drie schuiven voor haar neus, een computer met muziek en een microfoon begint ze met radio maken. Om 14:00 uur begint het programma en vijf minuten later weet ze het zeker: ze moét radio-DJ worden.

3FM
Het echte werk begint met haar deelname aan BNN University. Via daar komt Saskia terecht bij KX Radio, het internetradiostation van Rob Stenders. Daarnaast valt ze af en toe in op Radio 1, waar ze de nachtprogramma's voor haar rekening neemt. In 2014 mag ze ook af en toe invallen voor de nachtprogramma's op 3FM.

Studio Saskia en VierSas
In januari 2015 heeft ze de 3FM-wind écht lekker in de zeilen. Een maand lang presenteert ze één nachtje per week, daarna twee en bij een grote programmering-shuffle op 3FM is Saskia's plek vanaf augustus 2015 prominenter dan ooit. Je hoort haar elke zondagavond met Studio Saskia en in de nacht van dinsdag op woensdag met VierSas.

Saskia & Olivier
Vanaf november 2016 gooit Saskia het roer om. Ze start samen met 3FM-DJ Olivier Bakker het programma Saskia & Olivier op zaterdag- en zondagavond van 22:00 tot 00:00.

COMPETENTIES

Saskia draait het hele jaar door kerstplaten en is bang voor vogels. Ze wil graag een rondreizende radioshow maken. Van hitjes instarten op de Noord Pool tot een requestje uit China alles moet kunnen.

VERBETERPUNTEN

Vaker op tijd komen.

Programma's

Volgende uitzending: Saskia & Olivier, zaterdag 25 februari 22:00 - 00:00

Audio

Twitter

Facebook

Nieuws

  3FM-DJ Saskia goes vegan

  3FM-DJ Saskia Weerstand ging een week lang veganistisch eten. Dat betekent: geen vlees, vis, kaas, melk... Eigen alles wat afkomstig is van dieren is verboden. Of ze het volhield? Check hier al haar vlogs.

  Prosper en Darlington zitten gevangen in ons vrije Nederland

  3FM-DJ Saskia Weerstand belde met Prosper, die zich al bijna vijftien jaar élke dinsdagochtend moet melden bij de politie omdat hij nog steeds geen verblijfsvergunning heeft.

  Dit Nederlandse meisje maakt alle Taylor Swift-outfits na

  Frank van der Lende is op vakantie, dus is de Fashion Friday dit keer helemaal van Saskia Weerstand! Goed moment om het te hebben over het Nederlandse meisje dat de outfits van Taylor Swift namaakt. 

  Domien wint het DJ Duel

  Het ging er hard aan toe en er zijn verschillende DJ's gesneuveld, maar we hebben een winnaar. In een zinderende finale won Domien van Barend en werd hij daarmee de terechte winnaar van het DJ Duel!

  Bevrijdingsdag 2016 op 3FM

  Vandaag is het 5 mei, Bevrijdingsdag en dat betekent: Bevrijdingsfestivals! Check hier alle updates vanaf de festivals in het hele land.