Freaknacht

3FM heeft een nieuw systeem om webcams op TV te krijgen. In plaats van MSN gebruiken we nu ons eigen ding om webcambeelden in de uitzending te halen. Gebruik onderstaande web programmatje om mee te doen.

>> klik hier om mee te doen

Uitleg nodig? In vier stappen ben je naast online ook ON AIR!

Stap 1: HoofdschermDit is het beginscherm, vul je naam en eventueel je telefoonnummer in (dat is handig voor als we je in de uitzending willen halen). Druk op enter/”OK” als je klaar bent.


Stap 2: Toestemming of AllowEr wordt nu gevraagd of je toestemming wilt geven voor het gebruik van je webcam. Klik op “Allow”.


LET OP:  als je meer dan één webcam hebt op je pc, dan zie je dit:Kies de gewenste camera en druk op “Close”.


Stap 3: Even wachtenJe bent verbonden en verschijnt vanzelf bij de moderator op z’n computer. Praten heeft nog geen zin. Pas als je bent uitgekozen om op TV te verschijnen kun je met de moderator praten. Even geduld  dus (en niet je piemel laten zien).


Stap 4: Op televisie?Als je een bericht krijgt, kun je elk moment op TV verschijnen. Je kunt nu ook chatten met de moderator. 


LET OP: Geen verbinding meer, wat nu?De moderator kan je om verschillende redenen kicken. Namelijk: verversing van de webcams of blokkeren van minder prettig gedrag. Neem even een drankje en probeer het later nog eens.