NPO 3FM

Nieuws

Reacties (2)

Alles uit de Radiocast

Giel haalde zaterdagnacht alles uit de radiocast in zijn programma Nachtegiel. Hij zal dit voortaan wekelijks doen.
In ’Alles Uit De Radiocast’ wordt onder meer aandacht besteed aan een (inter)nationale podcast in het item ’Podvallend’. Verder is er een fragment uit de ochtendshow ’GIEL’ te horen en passeert een podcast van Radiocast.nl de revue. 

Muziek
Muziek is er ook in de vorm van de nieuwste releases in ’Radiolease’, een mash-up in ’Hutspod’ en een optreden van een band of artiest uit ’3FM Serious Talent’, de nieuwe site van 3FM waar bands en artiesten demo’s kunnen uploaden. Luisteraars kunnen promo’s (audiofiles dus) en tips voor podcasts insturen naar radiocast@omroep.nl.

Giel over podcasten
"Er gebeurt zoveel met audio op het internet dat het moeilijk is om dat allemaal bij te houden. Ik ben geen podfather maar hoop op het ouderwetste medium radio toch een gids te kunnen zijn in podcast-land. De site van Radiocast doet dat al goed voor alle audio van de publieke omroep, maar ik wil wel verder gaan kijken dan m’n lulletje lang is in ’Alles Uit De Radiocast’." 

Wanneer?
Iedere vrijdag op zaterdag tussen 01:00 en 02:00 uur live op 3FM en achteraf als podcast beschikbaar: ’Alles Uit De Radiocast’ . Een podcast magazine gepresenteerd door Giel Beelen. 

 • Naar de site van Alles Uit De Radiocast
 • Er zijn geen gerelateerde nieuwsberichten.
  Reacties (2)
  4 jan 2012 17:07 SylviaEaton
  I had got a desire to make my own firm, but I didn't earn enough of money to do it. Thank God my close fellow recommended to use the credit loans. Hence I received the credit loan and realized my dream.
  Lea
  ok chill. maaruh giel, kun je je archief van nachtegiel volledig maken? x
  Laat een reactie achter
   
  Reageer via Facebook
  Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.