NPO 3FM

Nieuws

Reacties (2)

Serious Talent Krystl maakt Giel aan het huilen

Serious Talent Krystl was bij Giel en zong haar pareltje van een single 'Golden Days' én 'Let it Be'! Tranen in de ogen van Giel.

Giel en Krystl hadden meteen een band, want ze zaten op dezelfde middelbare school, een broeiplaats voor talent blijkbaar.

L.I.N.E.

In die tijd was Krystl nog vooral bezig met dans, al deed ze wel mee met de talentenjacht op school met een zangact. Pas op haar zeventiende bedacht ze dat ze zich op muziek moest storten. En dat was een goede keuze. Ze startte het bandje L.I.N.E. dat kan je wel bekend voorkomen, want met dat bandje was ze ook al Serious Talent. Net voor de grote doorbraak, ging de band uit elkaar.

Do

Om haar geld te verdienen, zat Krystl in het achtergrondkoortje van Do. En nu, met zegen van Do, is ze dan bezig met haar haar soloplaat die in maart moet uitkomen. Het kan nog een catfight worden, want dan komt ook net de nieuwe plaat van Do uit.

Serious Talent Krystl

Met haar eerste single 'Golden Days' is Krystl als de wiedeweerga tot Serious Talent gebombardeerd. Die speelde ze uiteraard ook. En wat een lef: voor haar cover uit de Mega Top 50 koos ze 'Let it Be' van de Beatles. Giel had tranen in de ogen. 

>> Check de filmpjes op de site van Giel

Er zijn geen gerelateerde nieuwsberichten.

Artists

Reacties (2)
6 jan 2011 8:57 cindy
jeetje deze moet ze uitbrengen als plaat,, geweldig!
3 dec 2010 14:08 Cynthia
Fantastisch!!!!!! Wauw, dé artiest van 2011 ligt nu al vast :-D
Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.