NPO 3FM

Nieuws

Reacties (3)

Adele wordt geopereerd aan stembanden

Door stemproblemen kan Adele de komende tijd niet optreden. Er is een kleine troost, de zangeres heeft laten weten dat er een livealbum aankomt.

Adele ondergaat operatie

Adele moet geopereerd worden aan haar stembanden. Daarom heeft ze alle optredens voor de laatste maanden van dit jaar afgezegd. De zangeres maakt zich ernstige zorgen, maar op haar website zegt ze dat ze verwacht volledig te herstellen. Daarvoor moet ze wel absolute rust nemen. Hoe lang het gaat duren is niet bekend. Haar rookverslaving zou overigens niets te maken hebben met haar stemproblemen, het is de manier waarop ze haar stembanden gebruikt bij het gewoon praten.

Live album Adele Live At The Royal Albert Hall

Nog voor de problemen aan haar stembanden haar dwongen om rust te nemen, gaf Adele een indrukwekkend optreden in de Royal Albert Hall. De opnames van dat concert worden binnenkort uitgebracht. De concertregistratie, die heel toepasselijk Live At The Royal Albert Hall heet, verschijnt eind november op Blu-ray/DVD plus CD. Het pakket bevat een Blu-ray/DVD met het 90 minuten durende concert en ‘special behind the scenes footage’ van die dag. Ook er zit een exclusieve CD van de hele show bij.

Twee covers op concertregistratie

Behalve eigen nummers, staan er ook de twee covers op die Adele tijdens het concert zong; Bonnie Raitt's ‘If I Can't Make You Love Me’ en The Steeldrivers ‘If It Hadn't Been For Love’.

De tracklist van Live At Royal Albert Hall

1. 'Hometown Glory'
2. 'I'll Be Waiting'
3. 'Don't You Remember'
4. 'Turning Tables'
5. 'Set Fire To The Rain'
6. 'If It Hadn't Been For Love'
7. 'My Same'
8. 'Take It All'
9. 'Rumour Has It'
10. 'Right As Rain'
11. 'One & Only'
12. 'Lovesong'
13. 'Chasing Pavements'
14. 'I Can't Make You Love Me'
15. 'Make You Feel My Love'
16. 'Someone Like You'
17. 'Rolling in the Deep'

Powered by NTR - MetMichiel

Reacties (3)
31 okt 2011 14:17 Joost
Het verdient inderdaad geen schoonheidsprijs om 30-10-'11 's avonds op de radio te zeggen dat Adele misschien keelkanker heeft. Ookal wordt er bij gezegd dat het niet de bedoeling is om roddels de wereld in te helpen.
30 okt 2011 23:15 sandra
Even over Adele, als jullie niet zeker weten wat ze mankeert moeten jullie niet gaan roepen dat ze keelkanker heeft. Schrok me helemaal te pletter om na een paar minuten te horen dat dit niet bevestigd is. Gelukkig maar en hopelijk wordt dit ook niet bevestigd.
30 okt 2011 17:00 nienke
Hebben hebben hebben!
En natuurlijk heel veel beterschap voor Adele.
Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.