NPO 3FM

Nieuws

Reageer

Nieuw Kane-album een jaar uitgesteld

Kane stelt album een jaar uit en breekt dinsdag, na het allerlaatste theateroptreden, letterlijk het podium af.

Fotograaf: Ben Houdijk, 3FM
Fotograaf: Ben Houdijk, 3FM

Het nieuwe album van Kane komt niet deze maand uit, maar pas in november van 2012. Dat vertelde Kane-frontman Dinand Woesthoff vrijdagochtend (28 oktober) aan Giel.

Kane neemt de tijd voor nieuw album

Giel belde de zanger eigenlijk over de bijzondere afsluiting van de theatertour, maar al snel ging het over het nieuwe album. Dinand bekende dat ze een paar maanden geleden hebben besloten dat het beter was om de release uit te stellen.

Ze zijn in principe heel ver en hebben heel veel nummers liggen, maar het voelt heel goed om de tijd te nemen. Zo hebben ze ‘alle tijd alles heel goed te doen en om echt een hele goede plaat te maken’, aldus Dinand. Giel hoeft niet bang te zijn dat ze het nieuwe werk stuk produceren. Ze laten het album eerst even een tijdje liggen en gaan er pas later weer aan verder, verzekerde Dinand.

Kane klaar met theatertour

Kane staat op het punt om het tweede deel van de No Surrender theatertour af te sluiten. Dinsdag (1 november) is de laatste show en dat is tevens de allerlaatste keer dat je ze op een theaterpodium kunt bewonderen. Na twee rondes in het theater, zijn ze klaar met akoestisch spelen.

Kane breekt het podium af

Ze sluiten de tour in thuisstad Den Haag in stijl af, vertelde Dinand. Het podium wordt na de show letterlijk afgebroken. Ze signeren alle decorstukken en geven ze die avond weg aan de fans in de zaal.

3FM Serious Request-veiling

Dinand beloofde Giel om een decorstuk achter te houden voor de 3FM Serious Request-veiling. Dat zijn twee vliegen in een klap; zo kan een Kane-fan die niet bij het laatste theateroptreden is toch nog een gesigneerd decorstuk bemachtigen en het geld dat het opbrengt, gaat naar het Rode Kruis.

>> Meer over 3FM Serious Request

Powered by NTR - MetMichiel

Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.