NPO 3FM

Nieuws

Reacties (12)

3FM Serious Talent Award

Genomineerd voor de 3FM Serious Talent Award: Chagall, Chef'Special, Dotan, Gers en Kensington. Niet mis he?

Chagall, Chef'Special, Dotan, Gers en Kensington maken kans op de 3FM Serious Talent Award, maakte Michiel op maandag 20 februari bekend. 2011 Was een vruchtbaar jaar voor de 3FM Serious Talents. Wel 20 getalenteerde aanstormende artiesten hebben het 3FM Keurmerk Serious Talent opgeprikt gekregen en hebben daarmee airplay op 3FM verdiend. De vakkundige jury heeft met bloed zweet en tranen 5 talents uit de poel gepikt, die kans maken op de 3FM Serious Talent Award. 

Uitreiking 3FM Serious Talent Award op Paaspop

Chagall, Chef'Special, Dotan, Gers en Kensington treden op op Paaspop op 7 april, waar ook de winnaar uiteindelijk bekend gemaakt zal worden. Je kunt niet stemmen voor deze award; een jury kiest de winnaar. De prestaties van de Talents van het afgelopen jaar en de verwachtingen voor de toekomst worden meegenomen in de beslissing van de jury. De winnaar van de 3FM Serious Talent Award wint- naast eeuwige roem- ook een optreden tijdens de 3FM Awards. 

De winnaar mag zich scharen in illuster rijtje namen: Handsome Poets, Caro Emerald en Giovanca.

Luister naar de uitreiking van 3FM Serious Talent Award op 7 april tussen 18.00uur en 20.00 uur.

3FM Awards

De 3FM Awards zijn publieksprijzen en worden jaarlijks uitgereikt aan Hollands finest, volgens de 3FM luisteraar. Op 12 april wordt bekend gemaakt wie de 3FM Awards 2012 winnen. Daar heb je trouwens nog wel wat over te zeggen. Denk mee over de longlist.  Naast deze 3FM Awards zijn er ook nog twee awards waar niet op gestemd kan worden. De Schaal van Rigter, voor de Nederlandse artiest met de meest verkochte single en de 3FM Serious Talent Award, die wordt toegekend door een jury.

Reacties (12)
7 jun 2012 20:47 a3aan
mijn stem aat uit naar
Brandon and Leah - Vaseline
7 mrt 2012 18:34 Dennis
Chagall heeft wrsch stenders een bj gegeven dat ze hierzo tussen staat! Gers is een kleuterartiest en chef special al jaaaren bezig.
7 mrt 2012 18:15 Stephanie
Mijn vote zou zijn voor dotan of kensington. Goede artiesten, goede liedjes - mooie lichting want chef special en gers hebben het ook goed gedaan! Chagall is wel echt het buitenbeentje hier
1 mrt 2012 14:17 Don
Allemaal ruk. Waarom niet een artiest die een beetje van nu en edgy is? Waar is de dance, waar is de HipHop? En Dotan? Die is al jaren bezig en hardly a talent. Weet dat zijn platenmaatschappij dat ook vindt. Gers Pardoel? Drie keer niks. Weer typische hollandse middelmatigheid maar dat is 3FM. Elk land krijgt de artiest die het verdient. Kijk naar Engeland wat daar aan waanzinnige muziek en artiesten is en op staat. Nederland is Marco Borsato, UK is Noel Gallagher en Adele. Nogal een verschil. hebben we allemaal te danken aan flutprogramma's als The Voice en Idols waar mainstream de norm is.
28 feb 2012 0:01 robert
mn stem gaat naar dotan
23 feb 2012 9:57 Jessica
Volgens mij heb je dan wat gemist volgens mij. Kensington heeft juist veel succes een release van hun cd in USA optredens in Indonesië, Servie een megahit en nu komt er een nieuwe cd aan die de band in UK heeft opgenomen ;-) Maar zo te horen ben jij geen Kensington Fan :-) X Jessica
22 feb 2012 19:07 Robert
Hoezo Kensington? Hebben het 1na minste succes gehad, Chagall is eigenlijk het buitenbeentje hier. Heeft nog niets gepresteerd, maar ze wilden wrsch een meisje ertussen hebben! ik zeg Dotan of Chef Special
22 feb 2012 9:45 Jessica
Kensington zou de enige verdiende winnaar zijn als je het mij vraagt
21 feb 2012 23:15 cyriel
kensington of dotan - maar dan wordt het wrsch dotan, maar ze zullen wel voor babygers gaan
21 feb 2012 14:37 sander g
ik ga voor Dotan - heeft het meest voldaan aan het citerium dat erbij staat
21 feb 2012 12:43 wes
helemaal mee eens, doe mij kensington of chagall maar
20 feb 2012 23:05 Ruben
Gers gaat uiteraard winnen, maar zou echt schandalig voor 3FM zijn!! Dan is het net een kinderzender...
Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.