NPO 3FM

Nieuws

Reacties (3)

De Beste Singer - Songwriter van Nederland

Giel gaat in een nieuw TV-programma, De Beste Singer - Songwriter van Nederland, op zoek naar getalenteerde muzikanten.

Zelf bezit Giel Beelen nou niet bepaald een zinnenprikkelende zangstem, maar een welgetraind oor voor goede muzikanten heeft hij des te meer. In het nieuwe TV-programma De Beste Singer - Songwriter van Nederland gaat hij dan ook op zoek naar mensen die gezegend zijn met een muzikaal talent.

De Beste Singer - Songwriter van Nederland

Giel wordt hierin bijgestaan door andere 3FM jocks en andere grote namen uit de muziekwereld en daarbuiten. Er wordt in 10 afleveringen vol muzikale uitdagingen toegewerkt naar de finale, waarin wordt gestreden om gegarandeerde stage- en airtime.

Laat je horen aan Giel

Kan jij mensen tot tranen roeren met jouw teksten, zing je als een nachtegaal en kan je daarbij jezelf begeleiden op een instrument? Laat dan van je horen vóór 15 mei. 

Laat van je horen!

>> Schrijf je in voor De Beste Singer - Songwriter Van Nederland

Wil je niet meezingen, maar wel meekijken, installeer je dan vanaf 25 juni iedere maandagavond voor de TV om 20:30 en stem af op Ned 3.

Gerard Ekdom krijgt TV-programma

Ook Gerard krijgt binnenkort een TV-programma! Meer info vind je hierrr!

Reacties (3)
2 jul 2012 22:23 loes
Jeetje wat een super programma! Dit is nou muziek!
25 jun 2012 9:10 Freddy the Freeloader
Hoezo heeft Giel verstand van muziek.
Hij vindt maar wat, net als alle andere mensen.
Hij kan geen instrument goed bespelen, heeft nog nooit een hit geschreven. Waar komt dat dat misplaatste idee vandaan dat die verstand van muziek heeft, daar moet je voor studeren. Een niet beargumenteerde subjectieve smaak niet.
29 apr 2012 22:51 michele
hallo als je nou niet een instrument kan bespelen en niet weet of je kan zingen maar wel denkt dat je kan schrijven mag je dan ook mee doen wat zijn de eisen moet je een instrument kunnen bespelen en hoe weet je of je goed henoeg zingy of schrijft groetjes michele
Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.