NPO 3FM

Nieuws

Reacties (3)

Gerard Ekdom krijgt muziekprogramma op TV

Vanaf dit najaar is Gerard elke zaterdag te zien op Nederland 3 met zijn eigen muziekprogramma!

Ja, mensen! Dit najaar hoor je Gerard niet alleen op je radio, maar kun je hem ook wekelijks zien op televisie! Elke zaterdagavond om 20.00 uur kun je uw diskjockey met zijn eigen muziekprogramma zien op Nederland 3. Dat hele feest begint op 22 september, dus hou die avond maar vast vrij.

'Een droom die uitkomt'

Daarmee treedt Gerard in de voetsporen van Ad Visser en Bas Westerweel, die in de jaren '70 en '80 het legendarische AVRO’s TopPop presenteerden.

 

Gerard: "Vroeger keek ik altijd naar TopPop en Countdown. En dat ik nu zelf een popprogramma mag presenteren, daar was ik wel even stil van. Het is een droom die uitkomt." 

Liefde voor popmuziek

In hoog tempo neemt Gerard je in dit TV-programma mee langs optredens van (inter)nationale artiesten, maar ook het laatste popnieuws, de Mega top 50 en prikkelende reportages. Maar vooral zijn liefde voor popmuziek staat centraal.

Vanaf 22 september, elke zaterdagavond, 20.00 uur, Nederland 3.

>> Lees meer op de site van Gerard

Giel ook op TV

Niet alleen Gerard is binnenkort op TV te bewonderen. Ook Giel krijgt een muzikaalprogramma op TV. Hij gaat vanaf 25 juni op zoek naar de beste singer-songwriter van Nederland. Maar dat wordt geen standaard talentenjacht...

>> De Beste Singer - Songwriter van Nederland

Reacties (3)
31 aug 2012 20:08 ALLARD3FM
nog een spannend muziekje dus!!!!
14 jun 2012 13:40 Programma Gemist
Bedankt voor de tijd neemt om dat te bespreken, ik voel me echt sterk over en liefde meer te leren over dit onderwerp.
12 jun 2012 22:11 insomnia
Dat nieuws wordt blijkbaar even bewaard, als ik het goed begrijp worden ze pal tegenover elkaar gezet op de zaterdag? Ineens plaats voor 2 muziekprogramma's op 1 tijdstip lijkt me stug dus de 2 vrienden worden qua kijkcijfers tegen elkaar uitgespeeld. Gelukkig hebben we Uitzending Gemist.
Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.