NPO 3FM

Nieuws

Reacties (5)

Anouks protegé 'De Zingende nagelstyliste' Morrison

Giel had vrijdagochtend de radioprimeur van Morrisons single 'What We Do Best' en belde met de zangeres en haar ontdekster.

Fotograaf: Ben Houdijk
Fotograaf: Ben Houdijk

Morrison gaat dankzij Anouk de boeken in als 'De Zingende Nagelstyliste', ook al werkt ze ondertussen al niet meer bij de studio waar de Haagse zangeres haar ontdekt heeft. Giel belde vrijdagochtend (15 juni 2012) met beide dames.

Anouk krijgt gouden tip

Anouk liet haar nagels doen en werd toen getipt door de baas van de salon, vertelde ze Giel. Ze moest echt eens luisteren naar de stem van een van de stylistes. Anouk checkte later uit nieuwsgierigheid wat de zingende nagelstyliste in huis had. Dat bleek een dijk van een stem te zijn en ze besloot Morrison onder haar rockvleugels te nemen.

'zingende nagelstyliste' Morrison

De 26-jarige Morrison heeft altijd al gezongen, maar nooit professioneel, tot Anouk op haar pad kwam. Die trok haar de studio in en daar is de single 'What We Do Best' uitgekomen.

"What We Do Best" - Morrison

Na de radiopremière van Morrisons single bij Giel kwamen er heel veel lovende reacties binnen. Wat vind jij van "What We Do Best"?

Reacties (5)
25 jan 2013 15:22 hanz
niet alles is succesvol Anouk! deze zeker niet!
15 jun 2012 20:13 Hanna
Ben het helemaal eens met Linsey.
Het is een heel verfrissend en gewaagd nummer.
Prachtige warme stem.
En aanwinst voor de ( saaie) Nedelandse showbiz.
15 jun 2012 19:32 T
Great song. Dame Morrison kan trots zijn op het eind resultaat. Ik ben benieuwd naar de muzikale groei die ze nog gaat door maken. Mooie aanwinst voor de muziekindustrie en fijn dat ´oude rot´ Anouk haar helpt en bijstaat. Ik ben benieuwd naar wat er nog komt!
15 jun 2012 15:35 Philip
15 juli moet waarschijnlijk 15 juni zijn
15 jun 2012 14:19 Linsey
Weet je wat ik altijd zo grappig vind... Mensen kraken het af alsof ze zelf deskundigen zijn. Ik vraag me altijd af of mensen het dan zelf zoveel beter kunnen. Mijn moeder heeft me altijd geleerd dat als ik toch niks aardigs te zeggen heb dat ik dan beter m'n mond dicht kan houden. Je hoort de invloeden van Anouk in het liedje maar iedere leek kan horen dat deze dame toch echt haar eigen sound heeft. Want laten we eerlijk zijn. Iemand zoals Anouk die zichzelf al meer als bewezen heeft hier in Nederland is toch echt niet zo achterlijk om een kopie van zichzelf te presenteren? De mensen die altijd maar met dat negatieve commentaar... Ik heb jullie plaat anders niet op de radio gehoord ;-)
Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.