NPO 3FM

Nieuws

Reageer

The Killers gooit keyboard niet weg

Het nieuwe The Killers-album komt uit in het najaar. De band vertelt over het album en onthult de eerste singlehoes.

Battle Born is in aantocht. Dit vierde The Killers-album verschijnt dan eindelijk in de herfst van 2012. Al kunnen de fans niet wachten, de mannen van The Killers beseffen dat zij met hun vier jaar pauze een groot risico hebben genomen.

Brandon Flowers hoopt op blikseminslag

In een interview met het Britse blad Q Magazine vertelt Brandon Flowers dat hij hoopt dat de bliksem na vier jaar gewoon weer inslaat. Niet dat hij van plan is om de fans te shockeren: 'It's still electric, I've not thrown the keyboards away', maar de zanger noemt het geluid op het nieuwe album absoluut zwaarder.

The Killers slaat geen nieuwe weg in

De heren van The Killers slaan met Battle Born dus geen totaal nieuwe weg in. Daarmee is het gevaar dat één van de bandleden, die toch de afgelopen jaren ieder hun eigen weg zijn ingeslagen, een afwijkend idee doorvoert geweken. Geen spannende verrassingen, maar wel hoge verwachtingen, is de conclusie.

The Killers onthult singlehoes

De eerste single van het nieuwe album heet 'Runaways', één van de favoriete tracks van drummer Ronnie Vannucci. En de band onthulde dinsdag (3 juli) alvast de bijbehorende singlehoes. De bliksemschicht maakt alles duidelijk.

Powered by NTR - MetMichiel

Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.