NPO 3FM

Nieuws

Reacties (4)

Kensington rockte live bij Timur

Giel is op vakantie, maar Timur houdt ook van live-muziek en ontvangt graag bandjes. Woensdag was het tijd voor Kensington!

Fotograaf: Rutger van der Bent
Fotograaf: Rutger van der Bent

>> Win een Very Important Phonecall met Kensington

Het debuutalbum Borders werd in mei 2012 opgevolgd door Kensingtons nieuwste album Vultures. De release werd voorafgegaan door de succesvolle singles 'We Are the Young' en 'Send Me Away'.

Kensington in de studio bij Timur

De mannen van Kensington nestelden zich woensdag (4 juli) gezellig bij Timur in de studio. En de DJ is benieuwd naar waarom het nieuwe album van Kensington Vultures heet. Het album heeft de heren fysiek en mentaal gesloopt. Casper zegt hierop: 'Het is niet allemaal 'Hozana' in de muziekwereld.'

Kensington live met 'No Way Out'

Gelukkig zijn de mannen hier enkel sterker uitgekomen. Dat is duidelijk te horen ook. Luister naar de verbluffende live-uitvoering van de nieuwe single 'No Way Out'.

Kensington met 'Keep Your Head Up'

Ook deden de heren nog een Mega Top 50 cover. Met daarover een flinke Kensington-saus, speelde de band 'Keep Your Head Up' van Ben Howard.

Kensington - Don't Look Back (Bonustrack)

Reacties (4)
4 jul 2012 23:24 Sanne
In Love met deze mooie cover heel erg goed :-) I Like X
4 jul 2012 13:32 natascha van den berg
Wat zijn die gasten live goed!!!!!!!!!!!! Echt niet normaal............Hopelijk gaan de grote bazen van de festivals dat ook inzien!! Te gek ook weer de nieuwe single
4 jul 2012 12:42 Douwe
Afgelopen weekend Kensington"live aan het werk gezien in Drachten. Sensationeel goed!!! Wanneer zetten jullie "Keep your head up" op de site?? Prachtig!!
4 jul 2012 10:52 Lysan Wolf
kan ik ergens Kensington met 'Keep Your Head Up'
terugluisteren?
Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.