NPO 3FM

Nieuws

Reacties (7)

'Get Free' van Major Lazer is 3FM Megahit

'Get Free' van Major Lazer hoor je deze hele week lekker vaak langsschieten want het is 3FM Megahit!

Het dj- en producersduo Diplo en Switch vormen samen Major Lazer en maken een mix van hiphop en dance. Met het nummer 'Get Free' zijn ze deze hele week 3FM Megahit.

Korte geschiedenis van Major Lazer

Major Lazer is een fictief cartoonpersonage, bedacht door de dj’s en producers Diplo en Switch. Lazer vocht als Jamaicaans commando in een geheime zombie-oorlog, daarbij verloor het personages helaas een van zijn armen. Alle fictie op een stokje, want in 2009 komt het eerste album echt in de winkel te liggen.

Op de plaat Guns Don’t Kill People… Lazers Do worden de heren vocaal bijgestaan door verschillende grote namen uit de reggae-wereld en daarbuiten. Met de fictieve persberichten en een kleine hype die om het personage van Lazer is ontstaan krijgen de jongens media-aandacht. En dat heeft gewerkt.

'Get Free' van Major Lazer 3FM Megahit

Sander en Paul lieten een paar weken geleden al weten wat ze van het van het nummer 'Get Free' vonden en blijkbaar heeft Major Lazer de rest van de DJ's nu ook overtuigd. Wat vind jij van de nieuwe Megahit?

Reacties (7)
11 jul 2012 21:14 Sighvatssohn
En ze zijn nog beter in taal ook!
11 jul 2012 21:03 Sighvatssohn
StuBru draaid dit nummer al meer dan 3 maanden. En 3FM Chiel maar niet begrijpen waarom zoveel Hollanders zo graag naar StuBru luisteren....
7 jul 2012 0:53 Megaman
lekker nummer, dat met het luisteren al beter wordt. Had ik al eerder als Megahit verwacht, maar Muse ging voor. Switch zit niet meer in Major lazer, is er eind 2011 uitgestapt, hoewel hij het nummer wel mee heeft geschreven. De zangeres is Amber Dawn Coffman uit Austin, Texas.
6 jul 2012 18:49 Martijn
Gave plaat! Ben eraan verslaafd sinds de eerste keer dat ik hem hoorde.
6 jul 2012 16:43 Dee
Elke keer als ik dit nummer hoor waan ik mij op een strand in een ver oord met een cocktail in mijn hand. Heerlijke zomerplaat!
6 jul 2012 16:40 Dee
Elke keer als ik dit nummer hoor waan ik mij op het strand van een ver oord met een cocktail in mijn hand. Heerlijke zomerplaat!
6 jul 2012 16:36 Leo
Wat 'n K*T muziek, die megahit. Wat is jullie beloofd om die valse herrie te promoten?
Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.