NPO 3FM

Nieuws

Reageer

Green Day previewt nieuwe single 'Oh Love'

De Amerikaanse punkrockers hebben een snippet van de eerste single van hun ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré! albumtrilogie online gezet.

De single 'Oh Love' verschijnt maandag 16 juli, maar voor wie niet meer kan wachten is er nu al een hele korte preview. 'Oh Love' is het allereerste wat de mannen van Green Day van hun aankomende albumtrilogie uitbrengen. Beluister hem onder aan deze pagina.

¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!' Green Day

Het Green Day-albumreleasefeest start op 24 september, met de release van ¡Uno!. Opvolger ¡Dos! verschijnt op 13 november. Trilogiesluiter ¡Tré! heeft als releasedatum 15 januari meegekregen. 

2 docu's over Green Day

Eerder deze week maakte de band ook bekend dat de release van de trilogie wordt aangevuld met twee bijbehorende documentaires. Filmmakers Tim Lynch (producer van Green Day: Bullet in a Bible) en Tim Wheeler (co-producent en editor van The White Stripes Under Great White Northern Lights) zijn samen bezig met een 'making of' van ¡Uno! ¡Dos! en ¡Tré!'. De tweede documentaire wordt gemaakt met vintage beelden van Green Days pre-Dookiedagen.

Bekijk de preview van 'Oh Love'

Powered by NTR - MetMichiel

Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.