NPO 3FM

Nieuws

Reacties (3)

'Runaways' van The Killers 3FM Megahit

The Killers is terug van weggeweest. En dat mag gevierd worden met 'Runaways' als 3FM Megahit!

Na drie succesvolle albums lasten de mannen van The Killers in 2008 een pauze in, waarna zanger Brandon Flowers. drummer Ronnie Vannucci en bassist Mark Stoerme aan solo-projecten werkten.

Vierde album The Killers Battle Born

Inmiddels zijn de mannen weer bij elkaar en hebben ze hun vierde album bijna klaar. Dit album, genaamd Battle Born, zal in september 2012 uitkomen.

'Runaways' 3FM Megahit

Maar zo lang kun jij niet natuurlijk wachten op de nieuwe The Killers. En dat hoeft dus ook niet. Deze hele week kun je namelijk extra vaak genieten van de eerste single van het album Battle Born. Wat vind jij van 'Runaways' als 3FM Megahit?

Reacties (3)
14 jul 2012 16:25 Anke
Het debuut van the killers Hot Fuss was in 1 woord fantastisch!! Het was een veelbelovende vernieuwende band met geweldige singles: mr. brightside, somebody told me en het schitterende all these things I've done (stadiontune van footballclub Chelsea). Smile like you mean it was de mindere van de vier, maar dat doet niets af aan de kwaliteit van dit sublieme rockalbum. Jammergenoeg is het bij 1 album gebleven en hebben the Killers het over de commerciele boeg gegooid. Het gevolg is dat ze nu megahit zijn op 3FM. En juist daar zit nu niemand te wachten.
14 jul 2012 15:01 Belinda
ik vind het helemaal niks het is een slechte kopie van Bruce Springsteen dus een slechte megahit keuze deze week.
14 jul 2012 8:53 Marco Huisman
Geweldige nieuwe single kan niet wachten op het nieuwe album en hoperlijk komen ze snel naar Nederland voor een concert.
Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.