NPO 3FM

Nieuws

Reacties (3)

Lange Frans live op De Speelplaats bij Giel

Beloofd is beloofd, Lange Frans speelde vrijdag live in de ochtend bij Giel.

Lange Frans, wie kent hem niet. Aan het einde van de werkweek doet hij regelmatig 'De Week In Rap En Roer' bij Giel, maar deze vrijdagmorgen ging hij ook op De Speelplaats zijn rapkunsten vertonen.

Lange Frans live bij Giel

Begin 2012 kwam zijn eerste solo-album uit genaamd Levenslied. Nu is er de nieuwe single 'Beloofd Is Beloofd'. Frans deed zijn nieuwe single met voltallige band live op de Speelplaats.

 

'De Week In Pap En Roer' met Frans

De vorige keer dat Lange Frans op De Speelplaats stond, deed hij een cover van ‘Call Me Maybe’. Dat is hem blijkbaar goed bevallen want hij rapte ‘De Week In Rap En Roer’ op de monsterhit van Carly Rae Jepsen.

 

>> Check de site van Giel

Reacties (3)
3 aug 2012 11:20 Robert
Giel, hoe heet dat nummer van Lange Frans.... iets met "Gooi je handen in de lucht"..
3 aug 2012 9:43 Johan
Helaas het slechtste programma op 3fm.. Altijd maar weer die lange frans of een andere popie jopie vriendje van Giel waar bijna niemand op zit te wachten...
3 aug 2012 9:11 Tom
Giel, je bent een goede jongen, ik luister 's morgens met plezier naar je ochtendshow.....maar vanmorgen heb je me toch wat geflikt! Je kapte het nummer The Unforgiven 2 van Metallica gewoon af midden in de gitaar solo!! Kom op dat doe je niet. Ik weet dat je commerciële radio moet maken, en de nummers van Metallica over het algemeen nogal lang duren....maar voor de volgende keer zou ik je toch willen vragen hem helemaal te draaien!
Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.