NPO 3FM

Nieuws

Reacties (1)

Faders Up 2 van Triggerfinger Album van de Week

Faders Up 2 van Triggerfinger is deze hele week 3FM Album van de Week. Beluister het hele album en win!

Fotograaf: Ben Houdijk
Fotograaf: Ben Houdijk
Fotograaf: Dirk Wolf
Fotograaf: Dirk Wolf

Triggerfinger brengt in 2004 het titelloze debuut uit en vier jaar later ligt de opvolger What Grabs Ya ook in de winkels. In 2012 scoort de band een nummer 1 hit met een akoestische versie van 'I Follow Rivers' van Lykke Li.

Met Ruben Block op gitaar en zang, Mario Goossens en Paul 'Lange Polle' van Bruystegem op bass maakt dit drietal keiharde gitaarmuziek. Rock met een hoofdletter 'R' uit Antwerpen, België.

Triggerfinger - 'I Follow Rivers'

In 2012 speelt de band live bij Giel op 3FM. Op verzoek speelt de band (net als alle andere artiesten die bij Giel spelen) een cover. En deze cover van Lykke Li pakte wel heel speciaal uit.

Hun versie van 'I Follow Rivers' wordt op single uitgebracht en ze scoren er ook nog eens een gouden plaat mee.

Luister Faders Up 2: Live in Amsterdam + The Road Sessions van Triggerfinger

Als je Triggerfinger alleen van de cover van Lykke Li kent dan kom je misschien een beetje bedrogen uit bij de rest van hun album. Het is allemaal iets steviger dan het rustige 'I Follow Rivers'.

Het album Faders Up 2: Live in Amsterdam + The Road Sessions is, zoals de titel al doet vermoeden, live opgenomen in de Melkweg in Amsterdam.

Daarnaast zit er ook nog een bonus-cd bij met onder meer de nummer 1-hit I Follow Rivers en andere bijzondere opnames die de Vlamingen deden voor radio en tv. Luister hier het hele album.

Reacties (1)
12 aug 2012 13:18 koen
ik zag een filmpje op youtube en het eerste wat ik deed toen ik het zag was lachen. Het is een man op chatroulet die een bikini aan heeft en het liedje van carly rae jepsen (cal me maybe) na doet echt geweldig xD

hier is een link:
[url=http://www.youtube.com/watch?v=YCiY1y3uJ3o&feature=g-logo-xit]Link[/url]

werkt die niet ga dan hier naar toe:
http://www.youtube.com/watch?v=YCiY1y3uJ3o&feature=g-logo-xit
Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.