NPO 3FM

Nieuws

Reacties (7)

Dubstep-track Muse online te vinden

'Unsustainable' komt op het nieuwe album van Muse te staan en zal de enige "dubstep" track zijn.

The 2nd Law is uitgesteld tot 28 september, maar toch kan nieuw werk eerder beluisterd worden. 'Unsustainable', de beruchte "dubstep" track van het nieuwe album, is online verschenen. Leuke verrassing voor Muse-fans.

Chris Wolstenholme legt uit waar 'Unsustainable' over gaat

In een interview met Roosmarijn Reijmer liet bassist Chris Wolstenholme al weten waar The 2nd Law en specifiek 'Unsustainable' over gaat. "Alles gaat langzaam kapot. Het leven wat we nu leven valt niet te onderhouden", zegt de bassist onder meer over het lied. Ook de rest van The 2nd Law gaat over hoe mensen met hun omgeving omgaan en dat niet alles kan blijven zoals het nu is als iedereen zo doorgaat. Het hele interview is hier te bekijken.

Grote orkesten en dubstep-invloeden in één lied

Muse bewijst met 'Unsustainable' de bombast en grootsheid van eerdere albums nog steeds te kunnen overtreffen. Typisch Muse, maar hoe valt de nieuw gevonden dubstep-invloed bij fans? Luister zelf naar 'Unsustainable' en laat weten wat je er van vindt.

Muse - 'Unsustainable'

Reacties (7)
16 aug 2012 0:46 Jeroen
VERSCHRIKKELIJK. Ben grote muse fan maar dit is gewoon kut
13 aug 2012 21:04 Lynn
Dubstep is niet mn ding, maar Muse heeft er een lekkere twist aan gegeven en er hun eigen stempel op gedrukt. Het zal nooit mijn favoriete nummer van de heren worden, maar ik word wel steeds nieuwsgieriger naar de rest.
12 aug 2012 15:42 Jesse
Zoals elk dubstep nummer, ongelofelijk kut. ik d8 dat muse nog een beetje status had maar dat is met dit nummer wel helemaal weggevaagd
12 aug 2012 0:03 Janna
Alles gaat langzaam kapot, de muziek ook zo te horen
11 aug 2012 14:42 Ruben
Ik vind het een geweldig nummer met een briljante opbouw! Het deel na het "dubstep achtige" refrein is weer zo Muse! Maar ik moet toch toegeven een beetje teleur gesteld te zijn. Aan het eind van het nummer, na alles was ik had gehoord en de drums tijdens het stuk met de verslaggever. verwachtte ik meer. Persoonlijk vond ik het jammer dat toen weer het zelfde refrein kwam. Door de opbouw van het nummer verwachtte ik iets groters.
Maar alles bij elkaar vind ik het geweldig! Zoals Robbert Boon zei: Bombast zoals alleen Muse dit kan
10 aug 2012 21:01 Robert Boon
Topnummer! Bombast zoals alleen Muse dit kan
10 aug 2012 10:54 ronald
Ik vind de plaat echt geweldig! heerlijk die invloeden uit andere genres. Dubstep invloeden passen perfect bij het gitaargeweld van Muse!
Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.