NPO 3FM

Nieuws

Reacties (2)

3FM Presents: Two Door Cinema Club in de HMH

Op vrijdag 1 maart 2013 geeft Two Door Cinema Club een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Foto door: Bullet-Ray
Foto door: Bullet-Ray

Twee jaar geleden stonden ze nog in een overvolle India op Lowlands, maar dit jaar (2012) konden de jongens van Two Door Cinema Club de Alpha makkelijk aan. Two Door Cinema Club komt in 2013 terug naar Amsterdam, en wel naar de Heineken Music Hall.

Grootste optreden van de band ooit in Nederland

Two Door Cinema Club deed al meerdere uitverkochte clubtournees door Nederland. In 2010 stonden ze ook al op Lowlands en in 2011 op Pinkpop.

Op 17 november staat er een show gepland in Paradiso, maar dit is slechts het begin want 1 maart staan de Ierse pop-rockers in de HMH.

Nieuw album binnenkort uit

Op 3 september verschijnt het tweede album Beacon. Het Ierse gezelschap reisde af naar Los Angeles om daar samen met producer Jacknife Lee (Bloc Party, U2, REM) het album in zijn thuisstudio op te nemen.

De single ‘Sleep Alone’ van dit tweede album smaakt naar meer en belooft veel voor de komende nieuwe liedjes en optredens!

Two Door Cinema Club film What We See

Wil jij wel eens weten wat Two Door Cinema Club allemaal meemaakt "on tour"? Dat kan nu, want de drie mannen hebben een film gemaakt waarin ze laten zien wat ze allemaal backstage meemaken terwijl ze de wereld rond touren. Bekijk hier alvast een voorproefje van What We See.

Reacties (2)
13 feb 2013 12:47 Sanne
Wat heb ik gehuild dat ik niet genoeg geld had om een ticket te halen. Een van de beste bands van deze tijd.
22 okt 2012 19:22 Martijn
Hier zou ik wel heel graag bij willen zijn. Wat een band.
Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.