NPO 3FM

Nieuws

Reacties (1)

Henk Schiffmacher tatoeëert Lady Gaga

Lady Gaga is dolblij met haar nieuwe tattoo van de Amsterdamse tattookoning Henk Schiffmacher.

De zangeres liet zich tatoeëren in het Amsterdamse Tattoo Museum en koos voor een klein ankertje op haar zij. Henk Schiffmacher, de Amsterdamse grootmeester met naald en vlees, mocht haar lichaam van een versiering voorzien. Lady Gaga hoefde niet te betalen voor de tattoo.

Lady Gaga is een heel leuk mens

De zangeres plaatste afgelopen zaterdag een foto op Twitter. Henk Schiffmacher reageerde nuchter op de komst van de grote superster. "Ze is eigenlijk een heel leuk mens. Op d'r schoenen na, is ze heel normaal," aldus Schiffmacher.

Henk Schiffmacher tatoeëert supersterren

Lady Gaga is niet de eerste superster die Henk Schiffmacher onder handen neemt. De leden van de Red Hot Chili Peppers, Kurt Cobain, Lemmy Kilmister, Willy DeVille, Herman Brood, Anouk en Robbie Williams hebben ook allemaal een tattoo van Henk Schiffmacher.

Little Monster in Ziggo Dome

De zangeres was afgelopen weekend voor de tweede keer in korte tijd in Amsterdam met haar vriendje Taylor Kinney. Lady Gaga staat 17 en 18 september 2012 in de Ziggo Dome in Amsterdam. 

>> Henk Schiffmacher over de tattoo van Lady Gaga.

Henk Schiffmacher bij Giel in de uitzending over de tattoo van Lady Gaga

Reacties (1)
3 sep 2012 22:56 annemarie veld
En voor mij heeft hij een bijzonder spaar blik beschilderd voor www.kominactie.nl/geven_voor_leven .Dus een collectors item voor de veiling van 3 FM Serious Request 2012
Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.