NPO 3FM

Nieuws

Reacties (3)

Adele zingt voor nieuwe Bond film

Na alle geruchten heeft Adele bevestigd dat ze een nummer heeft opgenomen voor de nieuwe James Bond film Skyfall.

Update: de titelsong 'Skyfall' van de nieuwste James Bond-film gaat in de nacht van 4 op 5 oktober om 0.07 uur plaatselijke tijd (Nederlandse tijd: 01:07) in première op haar website.

Adele werd eerder deze maand door de Britse media gespot in de Abbey Road Studio's, de plek waar de soundtrack voor de nieuwe James Bond film wordt opgenomen.

Bond-girl Adele

Adele was gezien met componist en dirigent Thomas Newman, de man die verantwoordelijk is voor de muziek van de nieuwe Bond-film. Het nummer heet 'Skykfall' en heeft dus dezelfde titel als de film. Adele treedt hiermee in de voetsporen van Tom Jones, Shirley Bassey, Madonna, Duran Duran and Paul McCartney, die ook allemaal een nummer opnamen voor het 007-imperium. Skyfall gaat 26 oktober in Engeland in première en is vanaf 31 oktober in Nederland te zien.

Reacties (3)
2 okt 2012 16:00 Sander de Ridder
Noel Gallagher. Met FREAKY TEETH!
2 okt 2012 12:55 Gert Waterink
Een 1,5 minuut durend fragment is al te beluisteren overigens: http://www.youtube.com/watch?v=fe9Cyo3F_qc . Ik moet zeggen, ben diep onder de indruk. Veel beter dan dat 'onding' uitgeschreeuwd door Alicia Keys en geschreven door Jack White. Met 'SkyFall' brengt Adele ons weer terug naar de warme, sultry, slow-tempo soulsounds van Shirley Bassey ('Moonraker', 'Diamonds Are Forever') en Nancy Sinatra ('You Only Live Twice'). Een heerlijke song dus, met een catchy melodie. Zou het weer eens een nummer 1 hit kunnen worden voor een James Bond title theme? Laatste keer was dat het geval met Duran Duran's 'A View To A Kill'.
17 sep 2012 18:13 Alberto Del Rio
Die past wel bij zo'n james bond film
Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.