NPO 3FM

Nieuws

Reacties (4)

Conflict Twan Huys en John van den Heuvel over Holleeder

Giel had vrijdagochtend Twan Huys en John van den Heuvel aan de lijn over de uitzending van College Tour met Willem Holleeder.

Er is veel kritiek op het feit dat ex-crimineel Willem Holleeder te gast is in het journalistieke programma College Tour. Misdaadverslaggever John van den Heuvel is een van de mensen die zich negatief uitlaat over het optreden van Willem Holleeder in College Tour.

Twan Huys en John van den Heuvel

Giel had vrijdagochtend 12 oktober journalist en College Tour-presentator Twan Huys en John van den Heuvel aan de telefoon over de nu al veelbesproken uitzending. Er ontstond een flinke discussie tussen de heren toen Twan Huys onthulde dat John van den Heuvel zelf ook een interview had aangevraagd met de ex-crimineel.

Conflict Twan Huys en John van den Heuvel over Holleeder

De aflevering van College Tour met Holleeder wordt vrijdagavond 12 oktober om 20.25 uur uitgezonden op Nederland 3.

>> Check de site van Giel

Reacties (4)
14 okt 2012 13:23 Leonie
Wat is de wereld toch ziek!!! laat iedereen zich eens goed in de spiegel kijken! Het gaat alleen maar om geld, en niets anders.
13 okt 2012 18:28 Laurens
Wat een heerlijk fragment!! Wat wordt die B-journalist lekker op z'n nummer gezet door die beschaafde Twan Huys. Zat me afgelopen week al dood te irriteren aan die vd Heuvel. Uitgerekend hij, heeft totaal geen recht van spreken, en dat bleek maar weer!

John kan indedaad lekker uithuilen bij zijn kornuiten van Boulevard(=bagger)
12 okt 2012 15:09 Tim
Wat een meesterjournalist is Twan. Vanavond zal John wel weer een podium krijgen bij Boulevard om zijn eigen hagje te redden...
12 okt 2012 15:08 Tim
Wat een meesterjournalist is Twan toch. Vanavond zal John wel weer een podium krijgen bij Boulevard om zijn hagje te redden...
Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.