NPO 3FM

Nieuws

Reageer

Justin Timberlake teast pt. 2 van The 20-20 Experience

Beluister een snippet van 'Take Back The Night', een track van Justin Timberlake's nog te verschijnen album The 20/20 Experience pt. 2.

Hoewel Justin Timberlake net een nieuwe single van het eerste deel van The 20/20 Experience heeft uitgebracht, wil hij zijn fans er vast aan herinneren dat er nog veel meer aankomt.

The 20/20 Experience continues...

'The 20/20 Experience continues...', aldus Justin in een eerste promovideo voor The 20/20 Experience pt. 2. In de clip, die hij 10 juli online heeft gezet, zit ook een kleine snippet van 'Take Back The Night', een nieuwe track van het album. Bekijk de beelden onder aan dit bericht.

'Take Back The Night' de eerste single van deel 2?

Justin staat in de video voor een club met een aantal kartonnen borden die hij een voor een onthult. Daarop staan de titels en releasedata van eerdere singles. Op de een na laatste heeft hij de titel 'Take Back The Night' geschreven. Wanneer die uitkomt, houdt Justin nog even geheim; dat bord is geblurred. 

The 20/20 Experience deel 1 & 2

Justin bracht in maart van 2013 zijn langverwachte comebackalbum The 20/20 Experience uit en vlak na de release kwam al naar buiten dat het album niet op zichzelf staat. Er komt nog dit jaar (september 2013) een tweede deel van uit. 

 

Justin Timberlake teast nieuwe album

Powered by NTR - MetMichiel

Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.