NPO 3FM

Nieuws

Reacties (2)

'Cake By The Ocean' van DNCE is 3FM Megahit

De debuutsingle van DNCE is deze week 3FM Megahit, want taart + strand  =altijd goed.

De groep bracht 'Cake By The Ocean' op 18 september 2015 uit. Het duurde even voordat het nummer opgepikt werd. In de VS en Canada bereikte de track aan het eind van het jaar de nummer 10 en nummer 7 in de hitlijsten, en gelukkig heeft 'Cake By The Ocean' nu ook Nederland bereikt. Het is een fijn, dansbaar nummertje met een met-je-vrienden-in-een-cabrio-vibe.

Taart bij de oceaan

Waarom heet het nummer 'Cake By The Ocean'? Want eerlijk: dat is toch best een gekke titel. Er zit eigenlijk niet echt een diepe betekenis achter. Zanger Joe Jonas verstond producers Robin Fredrikson en Mattias Larsson verkeerd toen ze zeiden dat ze de cocktail 'Sex on the Beach' wilden. Dat inspireerde hem om een nummer met de titel 'Cake By The Ocean' te schrijven. 

Joe Jonas

Ja, je las het goed: Joe Jonas is de zanger van de band. Die van de Jonas Brothers, een Disney-jongensgroep. Na de break-up van de Jonas Brothers kwamen Joe en zijn huisgenoot en drummer Jack Lawless op het idee om een band te beginnen: DNCE. "Dance zonder 'a', want nu is het een imperfect woord en je hoeft niet perfect te kunnen dansen, zingen of wat dan ook. Het leven is niet perfect, maar je kunt er nog wel van genieten." vertelde JinJoo, gitarist van de band, aan InStyle.

Swaay

In oktober 2015 bracht DNCE hun debuut-EP Swaay uit. Er staan een hoop optredens gepland in Europa, de VS en Canada. Ze touren onder meer samen met Kygo en Selena Gomez en volgens de website zijn ze je nieuwe favoriete band. Wij vinden 'Cake By The Ocean' in ieder geval een fijn begin!

>> Check alle 3FM Megahits

Reacties (2)
5 jun 2016 18:36 Isa
Cool super leukste lietje wat er bestaat top 1 CAKE BY THE OCEAN. ????????????????????????????????????????????????????????????
27 feb 2016 10:09 Annemarieke
yeeeees EIN DE LIJK
Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.