NPO 3FM

Nieuws

Reacties (1)

Doe mee aan het grootste jongerenonderzoek ooit!

Hoe denk jij over seks, politiek, economie, familie en drugs? 

BNN lanceert, in samenwerking met 3FM, FUNX, 101Barz en Metro, het grootste internationale jongerenonderzoek in Nederland ooit. Doe jij mee? Ga direct naar www.maarwatvindjij.nl.

Is er te veel seks? Word je in het onderwijs goed klaargestoomd voor het werkleven? Wat betekent voor jou ‘volwassen zijn’? En met welk gevoel kijk je naar de toekomst? Generation What, in Nederland omgetuned naar #maarwatvindjij, is een door de European Broadcasting Union geinitieerd, internationaal jongerenonderzoek dat inzicht gaat geven in hoe Europese jongeren anno 2016 in het leven staan. In twaalf landen onderzoeken publieke omroepen hun jonge inwoners. 

Vandaag lanceert BNN de online vragenlijst met 149 vragen. De resultaten van alle landen tezamen vormen een compleet overzicht van ambities, verwachtingen en angsten over actuele onderwerpen van de huidige Europese generatie jongeren. 

Frank van der Lende trapt vandaag af door tot en met donderdag elke dag een stelling uit het onderzoek met zijn luisteraars in Frank <3 te bespreken.

>> Doe hier het onderzoek

Gerelateerd

Reacties (1)
1 nov 2016 14:09 Petje Achterstevoren
Heel goed initiatief! En zelf was ik benieuwd naar de mening over onderstaande stelling.

Zijn verschil in 'd' - 't' en 'dt' in onze taal nog wel van deze tijd? Hoeveel nut heeft dit (nog)?

fijne middag!
Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.