NPO 3FM

Nieuws

Reageer

'Operator' van Låpsley is 3FM Megahit

Dit nummer van de 20-jarige Låpsley (in een radio-edit van DJ Koze) is voor iedereen die nog net wat bruiner wil worden, nog geen truien wil dragen en nog geen afscheid kan nemen van de zon. En is deze week 3FM Megahit.

Remix van DJ Koze

Het label van Låpsley zag wel een dansbare versie van ‘Operator’ voor zich en vroeg DJ Koze een remix te maken. De DJ vond dat maar onzin, want het nummer klonk volgens hem eigenlijk al perfect. Dit nummer heeft helemaal geen remix nodig! DJ Koze: "When I heard Låpsley´s 'Operator' for the first time, I thought that it was unique and perfect and didn't need a remix at all."

Toch ging hij er mee aan de slag. En eigenlijk heeft hij er  niet heel veel aan veranderd, behalve dat hij nóg dansbaarder is.

Berlijnse inspiratie

De video is geïnspireerd op de avond die Låpsley beleefde na haar eerste show in Berlijn. Een groep vrienden nam haar mee naar de drag-scene en dat vond ze fantastisch. Via de clip wil ze dankjewel zeggen voor die fantastische avond en dat kan natuurlijk het best met de remix van de Duitse DJ Koze!

Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.