NPO 3FM

Nieuws

Reageer

'You Don't Get Me High Anymore' van Phantogram is de nieuwe 3FM Megahit

Komt dit zomaar uit de lucht vallen? Nee! Deze band staat al een tijdje op de radar, maar door ‘You Don't Get Me High Anymore' zijn wij en ook zij er echt klaar voor. Daarom is dit de nieuwe 3FM Megahit!

Vrienden sinds high school

Phantogram is een synthpopduo uit de staat New York. Het bestaat uit Josh Carter en Sarah Barthel, die al vrienden zijn sinds high school. Op een geven moment besluiten ze om ook muziek met elkaar te maken. Beste keuze ooit, want alles klopt aan deze muzikale vriendschap! 

Videoclip

De muziekvideo van 'You Don't Get Me High Anymore' is behoorlijk het kijken waard. Hou jij niet van sloophamers, motorcross, enge chirurgen en kinky outfits? Dan moet je dit misschien even overslaan, maar anders zet je 'm nu aan! Dit is geen overcompensatie, dit is gewoon vet cool!

Three

'You Don't Get Me High Anymore' is de eerste single van hun derde album, die niet per toeval 'Three' heet. Een ideale herfstplaat met een geluid alsof je ’s avonds door de wind en regen naar buiten loopt om even uit te waaien en geestelijk op te laden. En dat dan dansend. Aanradertje dus!

Beluister het album hier:

Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.