NPO 3FM

Nieuws

Reageer

'Out Of My System' van Youngr is 3FM Megahit

Alleskunner Youngr kan dus ook gewoon een enorme hit maken. Deze is week is zijn single 'Out Of My System' 3FM Megahit!

Sympathieke gast!

Iedereen kent wel iemand van school of werk die alles — maar dan ook álles — lijkt te kunnen. Sportief, knap, muzikaal, slim, grappig en ga zo maar door. Youngr is ook zo iemand. Je zou er jaloers van worden. Ware het niet dat Youngr zijn talent omzet in te gekke songs en ook nog eens de bescheidenheid zelve is, kijk maar eens hoe sympathiek hij is op Twitter

Wat doet hij dan zo goed?

Dat zie je wel in de video hierboven. Als je hem niet muziek ziet maken klinkt het al vet goed. Dat is een. Als je hem wel muziek ziet maken, snap je ineens wat er zo geniaal is. Hij speelt alles real-time in, gooit het in wat loops en dat allemaal IN ZIJN EENTJE! 

 

Last night in London was so good! Getting ready for round 2 tonight!

Een video die is geplaatst door Youngr (@youngr_music) op

Picture Book

Na een hoop research hebben we de vorige band van zanger Dario Darnell gevonden. Die heette Picture Book en daarin speelde hij met zijn broer Lorne Ashley. Dario en zijn broer werden geboren in New York en groeiden op in Manchester. In 2012 werden ze uitgekozen door Coca Cola om met Picture Book op de Olympische spelen op te treden, samen met Mark Ronson, Katy B en Dizzee Rascal!

Inmiddels gaat Dario als Youngr door het leven als eenmansband. En niet onverdienstelijk. Deze week hoor je zijn song 'Out Of My System' met grote regelmaat voorbij komen op 3FM.

>> Check alle 3FM Megahits

Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.