NPO 3FM

Nieuws

Reacties (2)

De tofste Carpool Karaoke's van 2016

Carpool Karaoke: the gift that keeps on giving. Dit zijn de vijf leukste afleveringen van 2016!

James Corden weet iedere keer weer de grootste celebs en muzikanten te regelen voor een lift. En bij een beetje autorit hoort natuurlijk een goede karaokesessie... Dit zijn de vijf tofste Carpool Karaokes van 2016!

1. Adele

Spice Girls zingen, Nicki Minaj rappen en vertellen over genante ontmoetingen met fans. Adele wint 2016 met haar Carpool Karaoke.

2. Red Hot Chili Peppers

Waarom mét kleding als het ook zonder kan? Anthony Kiedis en Flea stapten de auto in voor een rondje halfnaakt zingen. Gezellig!

3. Chris Martin

Er werd niet alleen gezongen in de auto, maar ook gefietst op een tandem, limonade gebietst en ge-spoond. En dat allemaal onderweg naar de Super Bowl.

4. Bruno Mars

Eentje met niveau: James en Bruno voerden dieptegesprekken over corrigerende onderbroeken en kleedkamer-eisen. 

5. Selena Gomez

Dit is next level karaoke: in een achtbaan!

Bonusrondje: Michelle Obama

De First Lady of the United States reed ook mee om wat Stevie Wonder en Beyoncé te zingen. If you like it, you shoulda put a ring on it...

Reacties (2)
1 jan 2017 18:50 Annos
Mijn favoriet is de carpool karaoke met Chris Martin. Ik lig echt elke keer helemaal strak, hij is zo vrolijk en puur! Op nummer twee staat RHCP! :)
31 dec 2016 12:39 Angélique
De carpool Karaoke met Chris Martin is by far mijn favoriet. Inmiddels echt al tientallen keren bekeken en altijd weer met een big smile. De perfectie remedie als je even wat positiviteit kunt gebruiken.
Laat een reactie achter
 
Reageer via Facebook
Facebook reacties worden niet getoond, omdat er geen toestemming is voor social media cookies.